🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

AFT chrome eklentisinden takip ettiriyordum ben stoğa girince haber etsin diye, ötünce direkt kaptım. Sen de öyle yapabilirsin hocam.
AFT senin girip çıktığın herşeyi takip ediyor yani seni takip ediyor.

Konuyu gördüğümde stok bitmişti. Sonra bir ara geldi sepete ekledim ama aldırmadı sonra bir ara baktım sepette aldım.konu açan arkadaşa teşekkür ederim kahvem bitmişti çok iyi denk geldi. Allah razı olsun

AFT senin girip çıktığın herşeyi takip ediyor yani seni takip ediyor.
1784752763507.webp
donanım arşivini gezerken böyle yazıyor mesela, tüm siteler için de geçerli değil mi bu olay?

edit:
1784752987289.webp
göz atma geçmişini görüyormuş, google amcamız zaten görüyor full o yüzden bu da görebilir, sonuçta reklamcılara satılsa bile yine dönüp dolaşıp google'a gelecek aynı veri.

Alıntıyı görüntüle donanım arşivini gezerken böyle yazıyor mesela, tüm siteler için de geçerli değil mi bu olay?
amazonda girip çıktığın her sayfayı takip ediyor fiyatı sunucuya gönderiyor diğer siteler hakkında bilgim yok hocam yapay zekaya kaynak kodunu tarattırmıştım zamanında ürün sayfasındaki grafiği çizebilmek adına veri alıp gönderiyoruz diyor uygulamayı yazan arkadaş ama işin rengi öyle değil her gezdiğin her bulduğun fırsatı kendi sayfasına gönderiyor.
https://amazon.aft.web.tr/ siteye erişimi kapatmış eskiden bütün ürünler görünüyordu bu sayfada

yine geldi

Ben çanakkaleliyim

Stok geldi

sonuncuyu aldım heralde bakalım lattego ne diyecek bu işe :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,730
Üyeler
199,901
Son üye