Acil 85bin TL Ye Kadar Sistem Önerisi Gün İçi Alınacak

Bende 70kya sistem almayı düşünüyorum ama bir şeyden patlıyor hazır sistemde tek tek alsam o kablolamayı vs doğru düzgün yapamam diye güvenemiyorum yok mu düzgün bir hazır sistem piyasada ya
Pc yi kendin toplarsın hocam birsürü video var belki fan bağlantılarını yapmak zor olabilir onuda herhangi bir pc ciye götürsen o toplar max 1000tl ister ztn

Vatan itopyadan uzak dur kazık satıyorlar vatan yine bu aralar ndivia kartlara indirip yapmaya başladı vatan yine iyide İtopya fazlasıyla kazık ve gidip toplarsan daha çok kazık Sokarlar

Akakceye gir hocam sana istediğin ürünün hangi sitede en ucuza satıldığını gösteriyo pc toplamak aceleye gelmez çok iyi kaarlar edersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer aklında parçalar yoksa toplayayım birtane Sistem bütçe 85k ?
Valla sana zahmet 85 e ne alabiliriz biseyler çıkarsan

Hocam 80 bin para vereceksin ve acil diyorsun biraz garip geldi.

Biraz araştırıp toplamak daha mantıklı.

Sadece oyun için mi kullanılacak sistem ? Yoksa iş yaparım video editlerim render işlerim var kafasındamısınız ?
full oyun hocam arkadasa topluyoruz kafayı kırmıs gta6 oynatıcak pc istiyorum diyor :D

Hocam 80 bin para vereceksin ve acil diyorsun biraz garip geldi.

Biraz araştırıp toplamak daha mantıklı.
arkadas 1 haftadır bahsediyordu önemsemiyordum simdide gelmiş aksam mesaiden cıkınca beraber gidip alıcaz diyor ikna edemiyorum bi sistem bulup almamız lazım

full oyun hocam arkadasa topluyoruz kafayı kırmıs gta6 oynatıcak pc istiyorum diyor :D

arkadas 1 haftadır bahsediyordu önemsemiyordum simdide gelmiş aksam mesaiden cıkınca beraber gidip alıcaz diyor ikna edemiyorum bi sistem bulup almamız lazım
Yarın gece Gaming Gecesi var OEM istiyorsanız en mantıklısı onu beklemek bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,555
Üyeler
199,829
Son üye
MatkapKemal

Geri