Aaa Oyunlar İçin Bilgisayar Bileşenleri Önerisi

Yardımlarınız için Teşekkür ederim biraz araştıracağım pek bir şey anlamasamda
Bide sizce Kasım ayını beklemeli miyim
İndirim için
Bu segment parçalara genelde İndirim gelmez ama Ram ssd ve anakarta İncehesap gaming gecesinde indirip gelebilir onları ne olur ne olmaz diye 1-3 hafta arası takip edin pc toplama işi aceleye gelmez bi bakarsınız sistem 140k ya gelmiş

Her cuma günü 22:00 da indirimler oluyor İncehesap instagramın üzerinden story de linkini paylaşıyor her cuma kontrol edersiniz

Bu segment parçalara genelde İndirim gelmez ama Ram ssd ve anakarta İncehesap gaming gecesinde indirip gelebilir onları ne olur ne olmaz diye 1-3 hafta arası takip edin pc toplama işi aceleye gelmez bi bakarsınız sistem 140k ya gelmiş

Her cuma günü 22:00 da indirimler oluyor İncehesap instagramın üzerinden story de linkini paylaşıyor her cuma kontrol edersiniz
Tekrardan teşekkür ederim

Tekrardan teşekkür ederim
Hocam 150K'ya 5080+270K plus+48 Gb ram'li PC alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim Şimdiden hayırlı olsun canım ❤️
"Canım" biraz cıvıklığa kaçıyor hocam yanlış anlayan vs olur

1000018526.webp

Bu şekilde toplanabilir
Ssd dışında güzel bir sistem
Ssd yi de kioxia exeria pro alırsınız mükemmel olur

Hocam 150K'ya 5080+270K plus+48 Gb ram'li PC alınabilir

"Canım" biraz cıvıklığa kaçıyor hocam yanlış anlayan vs olur
Baba Canım demek samimi olmak Ayıp mı oldu Sen hiç arkadaşlarına Tamam canım kapattım görüşürüz falan demezmisin mesela
Samimi bi ortam burası niye taktın sen benim laflara

Baba Canım demek samimi olmak Ayıp mı oldu Sen hiç arkadaşlarına Tamam canım kapattım görüşürüz falan demezmisin mesela
Samimi bi ortam burası niye taktın sen benim laflara
Erkek dediğin sert olur ağırlığını korur hocam bu lafları çok konuşmamak lazım biraz kadınsı kaçıyor

Erkek dediğin sert olur ağırlığını korur hocam bu lafları çok konuşmamak lazım biraz kadınsı kaçıyor
Büyük ihtimalle Laptopu kullanacağım yazılım için arada yeni alacağım bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum intel konusunda kararsız kaldım tamamen oyun için bir sistem olsa neyi önerirsiniz hocam

Tamam Kral en Adam sensin ŞAKLDJSALŞKDSAJDA
Velhasıl kelam hocam "ben adam değilim" diyorsanız devam edebilirsiniz

Büyük ihtimalle Laptopu kullanacağım yazılım için arada yeni alacağım bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum intel konusunda kararsız kaldım tamamen oyun için bir sistem olsa neyi önerirsiniz hocam
Tamamen oyun amaçlı ise AMD öneririm ama sizin kullanım amacınıza göre Intel core ultra 7 270K plus öneririm

Velhasıl kelam hocam "ben adam değilim" diyorsanız devam edebilirsiniz

Tamamen oyun amaçlı ise AMD öneririm ama sizin kullanım amacınıza göre Intel core ultra 7 270K plus öneririm
Leptop şu anlık bana yazılım olarak yetiyor ilerde değiştireceğim şu anlık oyun için bir bilgisayar dizmeyş amaçlıyorum

Leptop şu anlık bana yazılım olarak yetiyor ilerde değiştireceğim şu anlık oyun için bir bilgisayar dizmeyş amaçlıyorum
Hocam hikaye oyunu mu oynamayı düşünüyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,112
Üyeler
201,126
Son üye
ahmet.Alyanak

Geri