audio passthrough vs olmadığı için remuxlarda sıkıntı yaratıyordu iade etmiştim bilsem elimde tutardımHocam onu Güzelce sakla. Ethernet olanı 16k oldu![]()
Yenisi çıkacak Eylül de a18 çipli onu beklemek daha iyi olur gibi1 senedir kullanıyorum bütçesi olana öneririm dicem de ben 5 bine almıştım
Bu fiyatıyla 100k'ya oled TV alan arkadaslara öneririm.
![]()
APPLE 4K Wi‑Fi with 64GB Apple TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE 4K Wi‑Fi with 64GB Apple TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Çıkınca bakarız.Yenisi çıkacak Eylül de a18 çipli onu beklemek daha iyi olur gibi
İkide bir uste çekmiyorum kikral yanlış mejaz attım silemedim düzenlemede bunu yazdım
Her seye artık böyle kiralama abonelik getiriyorlar o kadar baydı ki. Buna 100 şuna 200 para değil zaten diye diye haraca bağlandık.25₺ film kiralama.
Abonelik sistemini saçma buluyorum ve Hb premiumdan gelen hbo max ve youtube pre hariç aboneliğim yok. Ara sırada da bir şey alırsam Amazon prime alıyorum.Her seye artık böyle kiralama abonelik getiriyorlar o kadar baydı ki. Buna 100 şuna 200 para değil zaten diye diye haraca bağlandık.
apple tv çok işe yaradı bu arada saol. tomorrows edge kiraladım geçen 25 liraya süper@achardir sana diyo