Hocam rx 9070 xt li kasa daha ucuz ve daha iyi eğer sadece oyun oynıcaksanız onu öneririm ama sizin tercihiniz sizin attığınız kasada kasayı yüksetlemniz gerekiyor 650 w yetmez
Hocam rx 9070 xt li kasa daha ucuz ve daha iyi eğer sadece oyun oynıcaksanız onu öneririm ama sizin tercihiniz sizin attığınız kasada kasayı yüksetlemniz gerekiyor 650 w yetmez
anladım hocamfps mp7 seçilmişken üstüne 1413 veriyosun. base modelin değil. o zaman 3k küsür oluyor. o fiyata 360lıklar var
nvidia ekran kartılı olsaydı hocamHocam rx 9070 xt li kasa daha ucuz ve daha iyi eğer sadece oyun oynıcaksanız onu öneririm ama sizin tercihiniz sizin attığınız kasada kasayı yüksetlemniz gerekiyor 650 w yetmez
Yami hocam aynı şeyli daha pahalı olur diye dedim ksrar siizn tabikidenvidia ekran kartılı olsaydı hocam
saol hocamYami hocam aynı şeyli daha pahalı olur diye dedim ksrar siizn tabikide
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr