1 Günlük İş Yerinden Haber Vermeden Çıksam Olurmu

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
SELAMÜN ALEYKÜM
Bildiğiniz üzere 3 haftadır iş arama sürecindeyim bu süreçte forumda konular açtım hatta.bugün caddemizde bulunan türk telekom bayiisine işe girdim.3 gün deneriz dedi patron bende tamam dedim.işte bugun denedşm ama öyle böyle değil hiç benlik değil yani.bana tişörtüde verdiler ben haber vermeden yarın işe gitmesem ayıp olurmu orda işlem yaparken doğrulama kodu için telefon numaramı girmiştim uğraşmazlar dimi.bide caddemizde ya :peepo1:

bence tişörtü şubeye bırak yemek molasına çıkıcam diyip kaç

Okadar çalışmama karşılık bende maaş yerşne tişörtü almış olim olmazmı :ROFLMAO:

SELAMÜN ALEYKÜM
Bildiğiniz üzere 3 haftadır iş arama sürecindeyim bu süreçte forumda konular açtım hatta.bugün caddemizde bulunan türk telekom bayiisine işe girdim.3 gün deneriz dedi patron bende tamam dedim.işte bugun denedşm ama öyle böyle değil hiç benlik değil yani.bana tişörtüde verdiler ben haber vermeden yarın işe gitmesem ayıp olurmu orda işlem yaparken doğrulama kodu için telefon numaramı girmiştim uğraşmazlar dimi.bide caddemizde ya :peepo1:
çık git whatsaptan amirin yada patronuna yaz işimden istifa ediyorum bilginize diye

çık git whatsaptan amirin yada patronuna yaz işimden istifa ediyorum bilginize diye
Hocam numara filan yok kimsede bi benim işlem yaparken girdiğim kendş numaram var.müşteriye sim kartı filan satarkenki.

Ortada bir sözleşme falan yoksa birsey olmaz. Bu bir süre çalış bakarız olayı kadarda insanı cinnet geçirten birsey yok. Hem beleş çalıştıracak hem çalışmana göre fiyat belirleyecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom tişörtü içinde inanılmaz iş fikrim var gidip toptancidan koli koli duvara takılan 3lü prizlerden alıyorsun. Üstündeki turktelekom tişörtüyle daire daire dolaşıyorsun. 50 yaş üstüne akim korumali priz diye 1000 tl den satıyorsun tekini. (Etik değil diye korkma türktelekomda böyle şeyler yapıyor ismine de tüketici koruma paketi diyor)

Ortada bir sözleşme falan yoksa birsey olmaz. Bu bir süre çalış bakarız olayı kadarda insanı cinnet geçirten birsey yok. Hem beleş çalıştıracak hem çalışmana göre fiyat belirleyecek.
Hocam yani iş olcak gibiydi aslınds iş yapmamı beğendiler ama insanlara çok yalaka olmadığım için ve işin amacıda yalaka olup ürün satmak olduğu için hiç benlik değildi maalesef.
Şimdi fark ettim hocam haklarını yemiyim diye yazıyorum yemek parası ve 200 tl prim verdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,589
Üyeler
199,844
Son üye
SelimDuran

Geri