Donanim Arsivi F/P Sistem Aldim Almaz Olaydim.

expo ve ram frekans saglikli calismiyor sistem shut verip oyunu kapatiyir expoyu kapatim 4300 mhz de actigimda oyun aciliyor fakat fps dusuk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunun acilmamasi expo acilip ramler 6000 e cikartildiginda oluyor yani calismasi gereken frekansda saglikli calismiyor 4300 de calisiyor o zaman da fps dusuk calisiyor ve ses yapiyor sistem
Tüm sistem özelliklerini marka model soyleyebilir misin.

Anakartının bios sürümünü güncelledin mi?
Belki mevcut sürümde mevcut parçalarla bir uyumsuzluk olabilir bu tarz sorunlar bios güncellenerek düzelebiliyor genelde

Ekler

• IMG_9422.webp
    IMG_9422.webp
    61.7 KB · Hit: 57
ramlar cusu marka

guncelledim
Ramlerde bir sıkıntı olabilir cusu diye bir markayı ilk defa duyuyorum

Biraz araştırdım Çinli bir markaymış Aliexpress de falan satılıyor cusu marka ramler
Muhtemelen şüpheli ramler
Satın aldığınız yer ile iletişime geçin bence konuyla alakalı ramleri alternatif bir şeyle değiştirmelerini isteyin

Ramlerde bir sıkıntı olabilir cusu diye bir markayı ilk defa duyuyorum
evet benim de sitemim ona abdullah abiyi hepimiz taniyoruz cusuyu tanimiyoruz ama o cusuya guvenip sisteme eklediyse bi bildigi vardir diyip aldik , ondan pismanim

Tek rami söküp öyle açmayı dener misin? Açılmazsa diğer rami tak. Ramde problem varsa deneme yanılma ile çözersin.

hocam coil whine başka sistemde olmuyor diye bunda da olmayacak diye bir şey yok coil whine fps değerine bağlı oluyor, alt tab yaptığınızda sesin gitme sebebi 60fps'e düşmenizden kaynaklı oyun içerisinde fps sınırlayıp oynarsanız sesin gideceğini görürsünüz, 17 saatte açılması ve stabil çalışmaması konusunda bir şey diyemem, sorunların ne olduğunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

evet benim de sitemim ona abdullah abiyi hepimiz taniyoruz cusuyu tanimiyoruz ama o cusuya guvenip sisteme eklediyse bi bildigi vardir diyip aldik , ondan pismanim
Hocam şöyle düşünün bilindik bir marka ram aldığınızda çoğu zaman size gelen üründe sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük oluyor
Konu Çinli bir markaya geldiğinde sorun yaşama ihtimali yükseliyor çünkü kalite kontrol daha zayıf düşük işçilik ücretleri sebebiyle vs.
Belki aldığınız sistemi alan diğer insanlardan da birkaç kişi benzer sorun yaşıyordur onun dışında geri kalanları sorunsuz kullanıyor olabilirler
O yüzden satıcıyla iletişime geçin değişim isteyin
Muhtemelen o rami koyduklarına göre o sisteme sınırlı sayıda almışlardır sistem sayısına göre, belki aynılarından ellerinde bulunmuyor olabilir bu yüzden alternatif başka marka bir ram ile değişim önerebilirler

sesin hangi parçadan geldiğini dinleyerek bulabilir misin? ayrıca oyuna girdikten sonra 12V değeri kaç oluyor bakar mısın, OCCT veya HWinfo üzerinden?

sesin hangi parçadan geldiğini dinleyerek bulabilir misin? ayrıca oyuna girdikten sonra 12V değeri kaç oluyor bakar mısın, OCCT veya HWinfo üzerinden?
Bencede sorun psu da gibi görünüyor

anakart tarafindan geliyor ama tam nerden geldigini bulamadim , occt testi yaptim sorunsuz cikti

USB ye memtest86 yazıp ramleri teste soksana kalite kontrolde sorun olabilir ramlerde.

hocam coil whine başka sistemde olmuyor diye bunda da olmayacak diye bir şey yok coil whine fps değerine bağlı oluyor, alt tab yaptığınızda sesin gitme sebebi 60fps'e düşmenizden kaynaklı oyun içerisinde fps sınırlayıp oynarsanız sesin gideceğini görürsünüz, 17 saatte açılması ve stabil çalışmaması konusunda bir şey diyemem, sorunların ne olduğunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
ya pc acilirken bile dert klavye isigi geliyo gidiyo , yeniden baslatiyorum goruntu gelmiyor , tam bi bela bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,610
Üyeler
199,852
Son üye
serche_

Geri