1999 Peugeot 406 Alınır mı?

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,739
Evet alacağım arabaya hala karar veremedim. 1999 model 406 buldum 2.0 sv motor otomatik vites. Yarın gidip bakmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan ya da bilen var mıdır?

Pejo alınmaz bir de eski model ve otomatik Allah sabır versin. Üstüne para versen almayacağım derecede

Aracı gectim daha kaç km boya degisen fiyat bilmeden alınır mı sorusuna cevap vermek imkansız.

Evet alacağım arabaya hala karar veremedim. 1999 model 406 buldum 2.0 sv motor otomatik vites. Yarın gidip bakmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan ya da bilen var mıdır?
alınmaz incir agaci diker sana

Bunlarda yanlış değilsem bva şanzıman oluyor ölüm şanzıman parayı denize dök daha iyi. Bu senelerden fransız alınmaz. Kendim kullanıcısı olarak konusuyorum.

Bu paralara palio bakabilirsin

eski pejoların bir çoğunda sıkıntı var kaç km de motor vs iyi baktırmak lazım şanzıman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hb sıcak bakmıyorum hocam. En olmadı yumurta kasa ya da efsane kasaya döneceğim
en mantıklısı eski araba alıyorsan toyota alacaksın kafan ağrımayacak yada daha az ağrıyacak

eski pejoların bir çoğunda sıkıntı var kaç km de motor vs iyi baktırmak lazım şanzıman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en mantıklısı eski araba alıyorsan toyota alacaksın kafan ağrımayacak yada daha az ağrıyacak
Efsane kasa gerçekten efsana 😁

Hb sıcak bakmıyorum hocam. En olmadı yumurta kasa ya da efsane kasaya döneceğim
Yumurta kasa da olur hocam ya da durumunuza göre ....evim yerlerine girip nakit verip linea gibi bir şey bakmak olabilir

Toyota olur , benzinli accent olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,418
Üyeler
200,928
Son üye
omer324

Geri