Samsung s10 ultra alsan daha iyi değil mi?Normalde air m5 işlemcili alıcaktım 13 inch 50k fiyatı var ama sarı sitede dolaşırken 55kya kapalı kutu m4 işlemcili tr cihazı pro buldum daha fiyat düşebilir sanırım kaça kadar alınabilir
Herşeyim AppleSamsung s10 ultra alsan daha iyi değil mi?
Ya bişey olursa direk yenisi veriyorlar ya o yüzden birde mezun senem telefonu bırakcam tuşluya felan geçerimtr cihazı olmasının ne önemi var ki kral zaten telefonlar her daim yanı başımızda internet paylaşımı yapıp kullanacağın bir yurtdışı cihazı daha mantıklı olur denk getirebilirsen
Bende büyük ekran rahat olur diye düşünüyordum ünidede kullanırım zateneğer üni için almayı düşünüyorsan ipad çok çok daha uzun süre götürür ama zaten android tabletlere göre dahah pahalı ve 13 çok büyük gelir hiç ergonomik değil
Hocam Samsung'un bazı tabletlerinde dex modu'nu açabiliyorsunuz (kendi özel klavyesiyle) ve bu da size masaüstüne en yakın deneyimi veriyorHerşeyim Apple
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya bişey olursa direk yenisi veriyorlar ya o yüzden birde mezun senem telefonu bırakcam tuşluya felan geçerim
bir tıpçı olarak hertürlü tableti görmüş de biri olarak emin ol büyük olması bir avantaj değil 10 11 inch idealiBende büyük ekran rahat olur diye düşünüyordum ünidede kullanırım zaten
Ne için kullanacaksınız tablet için ipad de olsa çok değil miNormalde air m5 işlemcili alıcaktım 13 inch 50k fiyatı var ama sarı sitede dolaşırken 55kya kapalı kutu m4 işlemcili tr cihazı pro buldum daha fiyat düşebilir sanırım kaça kadar alınabilir
fiyatlar harbi ipadlerde aşırı anlamsız hale geldi macbooklardan bile pahalıNe için kullanacaksınız tablet için ipad de olsa çok değil mi