Yardım İpad Pro M4 İşlemci 13 İnch Kaça Alınmalı

mert8888_

80+
Reaksiyon skoru
41
Normalde air m5 işlemcili alıcaktım 13 inch 50k fiyatı var ama sarı sitede dolaşırken 55kya kapalı kutu m4 işlemcili tr cihazı pro buldum daha fiyat düşebilir sanırım kaça kadar alınabilir

tr cihazı olmasının ne önemi var ki kral zaten telefonlar her daim yanı başımızda internet paylaşımı yapıp kullanacağın bir yurtdışı cihazı daha mantıklı olur denk getirebilirsen

Normalde air m5 işlemcili alıcaktım 13 inch 50k fiyatı var ama sarı sitede dolaşırken 55kya kapalı kutu m4 işlemcili tr cihazı pro buldum daha fiyat düşebilir sanırım kaça kadar alınabilir
Samsung s10 ultra alsan daha iyi değil mi?

Samsung s10 ultra alsan daha iyi değil mi?
Herşeyim Apple
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tr cihazı olmasının ne önemi var ki kral zaten telefonlar her daim yanı başımızda internet paylaşımı yapıp kullanacağın bir yurtdışı cihazı daha mantıklı olur denk getirebilirsen
Ya bişey olursa direk yenisi veriyorlar ya o yüzden birde mezun senem telefonu bırakcam tuşluya felan geçerim

eğer üni için almayı düşünüyorsan ipad çok çok daha uzun süre götürür ama zaten android tabletlere göre dahah pahalı ve 13 çok büyük gelir hiç ergonomik değil

eğer üni için almayı düşünüyorsan ipad çok çok daha uzun süre götürür ama zaten android tabletlere göre dahah pahalı ve 13 çok büyük gelir hiç ergonomik değil
Bende büyük ekran rahat olur diye düşünüyordum ünidede kullanırım zaten

Herşeyim Apple
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya bişey olursa direk yenisi veriyorlar ya o yüzden birde mezun senem telefonu bırakcam tuşluya felan geçerim
Hocam Samsung'un bazı tabletlerinde dex modu'nu açabiliyorsunuz (kendi özel klavyesiyle) ve bu da size masaüstüne en yakın deneyimi veriyor

ipad alıcaksan biraz beklemen gerekir onu da hatırlatayım ağustos eylül civarlarında öğrenci indiriminde kalem veya kulaklığı ücretsiz oluoyr acele edip kaleme ayrıca 5k vermek istemezsen haberin olsun

Ne için kullanacaksınız tablet için ipad de olsa çok değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,963
Üyeler
199,982
Son üye
onetap

Geri