❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Yansıma olayı biraz abartı. Bi mat Samsunga, bir de diğer glossy modellere bakın. G5 en ufak ışıkta mosmor olmuş.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

14k ya aldıysan iadeye gerek yok fiyatı uygun hayırlı olsun.
Kullanmadığın ürünler hakkında yorum yapmayı bırak şu forumu sal bir artık. 50 defa açıklandı burada evet direkt güneş ışığı gelince mor oluyor ama çok basit bir çözüm ile bunu engelleyebiliyorsun onun adı da perde. Glossy'lerde gece evdeki lambadan gelen ışıktan bile yansıma oluyor sürekli kafanı ekranda görüp oyunun bir parçası olmak istiyorsan evet glossy daha iyi.

Kullanmadığın ürünler hakkında yorum yapmayı bırak şu forumu sal bir artık. 50 defa açıklandı burada evet direkt güneş ışığı gelince mor oluyor ama çok basit bir çözüm ile bunu engelleyebiliyorsun onun adı da perde. Glossy'lerde gece evdeki lambadan gelen ışıktan bile yansıma oluyor sürekli kafanı ekranda görüp oyunun bir parçası olmak istiyorsan evet glossy daha iyi.
Kullanmadığım ürünler mi? Hem OLED LG C5 TV hem de QD OLED GLOSSY monitörüm var nasıl oluyorda kullanmadığım oluyor?

Işık açık hani yansıma? 🤣
10172.webp

Ayrıca hayırdır bir şey hakkında bilgi sahibi olmak için illa kullanmak mı gerekiyormuş? Nerenizden uyduruyorsunuz böyle şeyleri foruma zararsınız sadece.

Bu da Glossy QD-OLED vs Glossy W-Oled:
14678.webp

QD-OLED monitörlerin tamamında yansıma önleyici katman bulunur. W-OLED monitörlerde bulunmadığı için yansıma çok daha fazla olur. Loş ortamda (oda ışığı gibi) QD-OLED kafanı ekranda göstermez koçum. Mat Samsung oled kullanıp boşuna efelenme bana burada. Bilmediğin konularda ahkâm keserken 2 kere düşün. Ha bu arada cidden kötü bir OLED monitörün var. Mat kaplama rezalet. 🤣 Mosmor puslu ekranla başarılar.

Aha bu da başka örnek:
14679.webp

Bu da Samsung QD-OLED Mini LED'den bile daha kötü siyahlara sahip. 🤮 G81sf de bulunan mat kaplama daha da kötü
14686.webp

14685.webp

14682.webp

14683.webp
14681.webp
14680.webp

14675.webp

14676.webp

Son düzenleme:
bitmiş bir vatan indirim konusu savaşa döndü. bence kitlenebilir.

@Tayfunns tek başına forumun iq ortalaması 20 puan düşürüyorsun yemin ediyorum. Kimsenin yazdığın upuzun saçmalıkları okuyacak ne vakti ne sabrı var. Keşke hayatım senin gibi olup tek derdim glossy ve mat oledin görüntü farkı olsaydı. Adamın 6bin mesajı var 5900 tanesi mat oled kötülemek üzere bu kadar boş zamanı nasıl bulabiliyorsunuz çok garip valla.

@Tayfunns tek başına forumun iq ortalaması 20 puan düşürüyorsun yemin ediyorum. Kimsenin yazdığın upuzun saçmalıkları okuyacak ne vakti ne sabrı var. Keşke hayatım senin gibi olup tek derdim glossy ve mat oledin görüntü farkı olsaydı. Adamın 6bin mesajı var 5900 tanesi mat oled kötülemek üzere bu kadar boş zamanı nasıl bulabiliyorsunuz çok garip valla.
Verecek mantıklı cevap bulamayınca yalan söylemeye de başlamış. Konuda glossy ye laf atmışsın cevap verdim kendin hakettin hic uzatma. Boş hayatında başarılar 😉

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Verecek mantıklı cevap bulamayınca yalan söylemeye de başlamış. Konuda glossy ye laf atmışsın cevap verdim kendin hakettin hic uzatma. Boş hayatında başarılar 😉
Valla çok garip bir olay adamın nasıl bir hayatı varsa üşenmeden 10 dakika boyunca başka yerlerden link resim vs bularak cevap veriyor verdiği cevap da yok o glossy oledmiş daha iyiymiş de yok o matmış mormuş ciddiyim hayatınla ilgili bir otur kendi kendine bir düşün ben ne yapıyorum diye olayın boşluğuyla hayatının boşluğu aynı oranda. Yemin ediyorum kahkaha atarak okuyorum yazdıklarını yok benim monitörüm matmış da çok kötüymüş de millet nelerle uğraşıyor bunun derdi ne.

Valla çok garip bir olay adamın nasıl bir hayatı varsa üşenmeden 10 dakika boyunca başka yerlerden link resim vs bularak cevap veriyor verdiği cevap da yok o glossy oledmiş daha iyiymiş de yok o matmış mormuş ciddiyim hayatınla ilgili bir otur kendi kendine bir düşün ben ne yapıyorum diye olayın boşluğuyla hayatının boşluğu aynı oranda. Yemin ediyorum kahkaha atarak okuyorum yazdıklarını yok benim monitörüm matmış da çok kötüymüş de millet nelerle uğraşıyor bunun derdi ne.
Birader ne sızlandın ya hem yanlış bilgi veriyor hem de cevap alınca nasıl cevap verirsin diye sızlanıp duruyor. Forum burası zoruna gittiyse kullanma o zaman ne boş elemansın ya

Vatan şaşırtmadı ekranı haşat olmuş oled göndermiş

Ekler

• 20260723_211516.webp
    20260723_211516.webp
    1.3 MB · Hit: 205
  • 20260723_211400.webp
    20260723_211400.webp
    863.6 KB · Hit: 207
Yine bi pazar indirimi çakmaz mı vatan baba 23:30 gibi yapmıştı geçen

Geri