Ganyotcu01
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Keşke almadan önce bütçem bu kadar F/P en iyi ne alabilirim diye konu açsaydınız, aldıktan sonra maalesef çok geç oluyor, fiyat sisteme göre yüksek geldi bana
Bu fiyata idare eder:2k oyunlarda bocalıto
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi beklicek pek zamanım yok bu fiyata sen önersen
Kasa değiş demissin acaba Onerebilcegin bi kasa varmı bu fiyatlara
Hocam ufak bi farkla aynı ram in rgb lisi var bence o halini alın değerleri yine aynıanakart. Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Ekran kartı. Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC 16G GV-R9060XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB
İşlemci ryzen 5 9600x
Ram.
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
PVV516G6OC30 DDR5
Ssd
Lexar NM610PRO LNM610P500G-RNNNG 500gb m2 ssd (1 aya 1tb geçerim fiyat aşıyo şuan)
Sıvı sogutma
Next Gaming Nitro Cool NG-240 ARGB Siyah 240
mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Kasa
Fazeon F11 650 wat power saplet var +4 rgb fan nası sizce
Daha ucuza daha güzel bir sistem çıktı şu an:2k oyunlarda bocalıto
Abi beklicek pek zamanım yok bu fiyata sen önersen
Kasa değiş demissin acaba Onerebilcegin bi kasa varmı bu fiyatlara
www.itopya.com
Almadım daha kral araştırıyom 60 a onercen varmı 60 geçmemeki amaKeşke almadan önce bütçem bu kadar F/P en iyi ne alabilirim diye konu açsaydınız, aldıktan sonra maalesef çok geç oluyor, fiyat sisteme göre yüksek geldi bana
Sinerji deilmi bu indirim nası gelcekBu fiyata idare eder:
Akşam "Gaminggecesi" adı altında indirimli sistem ve parça paylaşılıyor İncehesap'ta, onu beklemeni tavsiye ederim.![]()
Sinerji Skynet Palit GeForce RTX5070 INFINITY 3 12GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Skynet Palit GeForce RTX5070 INFINITY 3 12GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Evet Sinerji'nin hazırladığı sistem. Bahsettiğim indirim İncehesap'ta saat 10.00'da olacak, forum içinde Sıcak fırsatları takibe almanı öneririm, ayrıca 43.000TL'ye de bir sistem paylaştım konu içerisinde, onu da alabilirsin.Sinerji deilmi bu indirim nası gelcek
Ya ince hesaptada varmı bu sistem İncehesap üzerinden link atarmısınEvet Sinerji'nin hazırladığı sistem. Bahsettiğim indirim İncehesap'ta saat 10.00'da olacak, forum içinde Sıcak fırsatları takibe almanı öneririm, ayrıca 43.000TL'ye de bir sistem paylaştım konu içerisinde, onu da alabilirsin.
Hayır hocam bir sitede olan bir sistem diğer sistemde hiçbir zaman birebir aynısı olmaz. Bir sistem atıldığı zaman atılan siteden almak zorundasınız.Ya ince hesaptada varmı bu sistem İncehesap üzerinden link atarmısın