Sahibinden.Com Kargo ile Gönderme Param Güvende /Hk/

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
60
Bilgisayarımı 2. El olarak satmaya karar verdim, hayatımda ilk kez böyle bir şey yapıyorum. Bu 'ParamGüvende' nedir dostlar, internetten biraz araştırdım tamamen alıcıyı korumaya yönelikmiş, sahtekarlıklar dönebiliyormuş(kötü ürün gönderme gibi) İyi niyetliyim, kimse hakkında kötü düşünmem. Dolandırılmak istemiyorum. Sizce kargo ile ParamGüvende seçeneğini aktif etmeli miyim, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
xx.webp

Bilgisayarımı 2. El olarak satmaya karar verdim, hayatımda ilk kez böyle bir şey yapıyorum. Bu 'ParamGüvende' nedir dostlar, internetten biraz araştırdım tamamen alıcıyı korumaya yönelikmiş, sahtekarlıklar dönebiliyormuş(kötü ürün gönderme gibi) İyi niyetliyim, kimse hakkında kötü düşünmem. Dolandırılmak istemiyorum. Sizce kargo ile ParamGüvende seçeneğini aktif etmeli miyim, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
bence param güvende ile alışveriş yapma, alıcıyı koruyor satıcıyı değil alan adam ürünü kırsa ve bana bozuk geldi dese senin hicbi hakkin olmuyor

bilmiyorum , forumdaki hiçkimse param güvendeyi önermiyor zaten satarsanız yüzyüze satın .
Eski bir bilgisayara aynı şehirde alıcı bulmak zor olsa gerek. En iyisi şansımı deneyeyim en kötü tecrübe olur. :D Bu kargo işi nasıl oluyor, paramgüvende aktif ettim. Kargolamayı ben mi yapacağım yoksa kargo şirketi mi?

Eski bir bilgisayara aynı şehirde alıcı bulmak zor olsa gerek. En iyisi şansımı deneyeyim en kötü tecrübe olur. :D Bu kargo işi nasıl oluyor, paramgüvende aktif ettim. Kargolamayı ben mi yapacağım yoksa kargo şirketi mi?
hem sen yapcan hemde kargo şirketi, sen ürün kirilmayacak vaziyette kargola , kargo şirketi de bi pakete koyacak öyle

komple kasa büyük risk, alan kişi iyi niyetli olsa bile kargoda kırılma ihtimali yüksek. gpuyu ayrı gönderme falan şansın yok çünkü

Alacaksan iyi, satacaksan kötü. Elden sat hiç uğraşma kanka

Alıntıyı görüntüle
Satılır fakat kişinin eski alımları varsa sahibinden üzerinden onları falan isteyin. Ayrıca kişinin kendi satışı varmı oradan, varsa kaç adet var, değerlendirmeleri nasıl vs. bakın. Hiç alım yapmamış veya 1,2 alımı olan birine satmayın.

Letgoya da koyabilirsin ilanı. Param güvendenin de kalkması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,522
Üyeler
200,434
Son üye
Sinan bey+

Geri