Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

9800x3d alarak am5'e geçme konusunda ilk adımı attım .s

team vulcan ram alınır mı onda kararsızım

AOc monitör hakkında yorum lazım Lenovo 25-10 mu bu listedeki monitör mü iyi cs2 için

Yine 9800x3d stoğa girer mi.Yaw babamı ikna edemiyorum köydeyim misafirlee var diyorki internet çekmez mi diyor yani daha zor instagram kaydırıyorum 9800x3d almaya çalışırken işbankası felan web sitesi hatası veriyor bi kafayı yedim.Şimdi stoğa girerse arabayla biraz uzağa gidelim diyorum girmezse ben bu misafielwien tam zamanında geldiler 21.45 gibi tavsiyem köye gelmeyin pişman olursunuz

Yine 9800x3d stoğa girer mi.Yaw babamı ikna edemiyorum köydeyim misafirlee var diyorki internet çekmez mi diyor yani daha zor instagram kaydırıyorum 9800x3d almaya çalışırken işbankası felan web sitesi hatası veriyor bi kafayı yedim.Şimdi stoğa girerse arabayla biraz uzağa gidelim diyorum girmezse ben bu misafielwien tam zamanında geldiler 21.45 gibi tavsiyem köye gelmeyin pişman olursunuz
kardesim indirim indirim degil bindirim gibi bisey sisirip dusuruyolar 1k dusurup atıyolar ilana normal fiyatı 21k cok takma

hocam indirim denmez zaten de bir kaç gün içinde pc'yi almak istiyorum artık bulmuşken alma peşindeyim...
taktik; havale ile ödeme yöntemi seçersen 3 günlük bekleme süren oluyor AYNI FİYAT İLE(vatanda öyleydi mail gelir kaç gün ise). Eğer çok tutamazsan kendini 1 2 gün fiyat gözlemi baktın değişiklik yok öde al

Geri