5dk önce itopyada 5070lerin sayfasını resledim nasıl yakaladın hemen bunu yoktu bu fiyatayrıca o 5070i 3 taksite alacaklar itopyada aynı fiyata vade farksız 5 taksit var . https://www.itopya.com/gigabyte-gef...f-12g-gddr7-dlss-4-192-bit-ekran-karti_u28830
Valla kafayı yicem artık ram ve ekran kartı arıyorum tek umudumuz vatan...5dk önce itopyada 5070lerin sayfasını resledim nasıl yakaladın hemen bunu yoktu bu fiyat![]()
çöp alınmaz çöp gecesi 2 aydır 4 kez koydular onu alınmıyoMikrofon nasıl beyler, gk65 , alınır mı
Ne alalım hocam ne kovalayalım, 2k ya kadarçöp alınmaz çöp gecesi 2 aydır 4 kez koydular onu alınmıyo
aynısı aynısı 5070 kovalıyorum haftalardırValla kafayı yicem artık ram ve ekran kartı arıyorum tek umudumuz vatan...
kardesim indirim indirim degil bindirim gibi bisey sisirip dusuruyolar 1k dusurup atıyolar ilana normal fiyatı 21k cok takmaYine 9800x3d stoğa girer mi.Yaw babamı ikna edemiyorum köydeyim misafirlee var diyorki internet çekmez mi diyor yani daha zor instagram kaydırıyorum 9800x3d almaya çalışırken işbankası felan web sitesi hatası veriyor bi kafayı yedim.Şimdi stoğa girerse arabayla biraz uzağa gidelim diyorum girmezse ben bu misafielwien tam zamanında geldiler 21.45 gibi tavsiyem köye gelmeyin pişman olursunuz
Bende bunı farkettim 2 bin 1 bin için üzülmeme gerek yokmuşkardesim indirim indirim degil bindirim gibi bisey sisirip dusuruyolar 1k dusurup atıyolar ilana normal fiyatı 21k cok takma
taktik; havale ile ödeme yöntemi seçersen 3 günlük bekleme süren oluyor AYNI FİYAT İLE(vatanda öyleydi mail gelir kaç gün ise). Eğer çok tutamazsan kendini 1 2 gün fiyat gözlemi baktın değişiklik yok öde alhocam indirim denmez zaten de bir kaç gün içinde pc'yi almak istiyorum artık bulmuşken alma peşindeyim...
aynı şekil hocam indirim kovalamaktan kafayı yedimaynısı aynısı 5070 kovalıyorum haftalardır