YouTube Kanalı Nasıl Büyütülür?

noii

80+
Reaksiyon skoru
0
500'e sadece 2 abonesi kalan, true crime, gizem türü bir mini belgesel kanalim var. Videoların kurguları da, thumbnailler de, videoya işlediğim konular da gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ama sanki kanalda eksik olan bir kaç bir şey varmış gibi geliyor. yani tam olarak bazı şeyleri doğru yapmadığım için asıl kanalın asıl potansiyeline geç ulasacagimi düsünüyorum.

Ekler

• aaaa.webp
    aaaa.webp
    131.9 KB · Hit: 29
500'e sadece 2 abonesi kalan, true crime, gizem türü bir mini belgesel kanalim var. Videoların kurguları da, thumbnailler de, videoya işlediğim konular da gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ama sanki kanalda eksik olan bir kaç bir şey varmış gibi geliyor. yani tam olarak bazı şeyleri doğru yapmadığım için asıl kanalın asıl potansiyeline geç ulasacagimi düsünüyorum.
reklam ve bot basacan enes batur ve bir sürü kanal böyle popilerleşti

reklam ve bot basacan enes batur ve bir sürü kanal böyle popilerleşti
yok hocam bot basmayi düşünmüyorum. kanalın abonesini 10 bine çekip video başı 20 bin izlenme alıp 30 beğeni, 10 yorum alan bir kanal olmak istemiyorum. para için yaptigim bir şey değil zaten. getirisi olsa da olmasa da yapmaya devam edecegim

Şuan ki YouTube algoritmasi yüzünden abonen olmasa bile izlenmesi her türlü olur eğer içeriklerin güzelse
Güzelse zaten abone sayısı da kendiliğinden gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,101
Üyeler
200,286
Son üye
keremyenicay

Geri