hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,002
tayfun ab geldiyse bize söz düşmez
tayfun ab geldiyse bize söz düşmez
DA nın incelemesini çektiği LG monitörle bu monitör aynı zaten. 790b-b ve 790b aynı monitörler bölgeye göre isimlendirme değişebilir normal.27gx790b modelinin videosunu çekmişti abdullah abi bununda sonuna -b getirilmis sadece , bence çoğu şeyi aynıdır o videoya bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
540k hz ama
Asus glossy lg mat. En önemli fark buLG 26,5" ULTRAGEAR 27GX790B-B 0,02Ms(GTG) 540Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 26,5" ULTRAGEAR 27GX790B-B 0,02Ms(GTG) 540Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüle
Kullanan var mı bu monitörü? 4.nesil tandem oled ancak 3. nesil qd-oled fiyatlarına gerilemiş.
Asus Rog Swift PG27AQWP-W ile aynı panale sahip aralarında 20k var.
Fiyat olarak bence iyi ancak 2 sene garanti sunuyorlar sadece.
540hz fantezin yoksa bence hala pahalı. 720hz modu 720p de pek bir anlamı yok. 10k daha ucuza 4k Penta Tandem QD oled alınabiliyorBedava
glossy daha iyi mata göre bence ama fiyat iyi düşmüş işte ne yapsam bilemedim açıkcasıDA nın incelemesini çektiği LG monitörle bu monitör aynı zaten. 790b-b ve 790b aynı monitörler bölgeye göre isimlendirme değişebilir normal.
Alıntıyı görüntüle
Asus glossy lg mat. En önemli fark bu
Alıntıyı görüntüle
540hz fantezin yoksa bence hala pahalı. 720hz modu 720p de pek bir anlamı yok. 10k daha ucuza 4k Penta Tandem QD oled alınabiliyor
değildirFPS oyuncusu isem almam, Oled kumardır.
kıyaslanamazlar bile. düzgün kullanamyı bilirsen bir cacık olmazDün kuponlu AOC paylaşılmıştı, 2k 8klara falan geliyordu. Onu çeker yoluma bakardım. 2k da cebime kalırdı.
berbat bir şey mat kaplaması olan cihazlar27" Odyssey OLED G6 G60SF QHD 500 Hz Gaming Monitör alın gecin qd oled 500 hz cok daha iyi
Voled alınmaz bana göre
Adam 10k'lık monitörden buna geçiyor. Sence iyi bakma konusunda çok tecrübesi var mıdır? bence yok. Riske girmesine gerek var mı? bence yok. Aylık 100-150k para kazanmıyorsa 45k'lık monitor olmasına gerek var mı? bence yok. Evet çok güzel bir cihaz ama kullanıcıdan kullanıcıya tavsiyeler değişir. Bu benim objektij yorumum. İster alır ister almaz ama aldığı zamanda keşke dememesi için bunları da bilmesi lazım.değildir
kıyaslanamazlar bile. düzgün kullanamyı bilirsen bir cacık olmaz
berbat bir şey mat kaplaması olan cihazlar
Neye göre çok daha iyi? Aynı paneli kullanan Asus modeline de sahibim bu G6`ya da. Aralarında dağlar kadar fark var. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.
oled kumar demek tamamen yanlış bir cümle. biraz araştırmayla oledin kumar olmadığını rahatlıkla görebilirsin. bugün tüm akıllı telefonlar oled neredeyse, herkes yedi yirmidört reels falan kaydırıyor hemen altta belirmesi lazımdı bu senaryoda. 45 bin eder etmez ben ona bişey demedim. oled kumar değilAdam 10k'lık monitörden buna geçiyor. Sence iyi bakma konusunda çok tecrübesi var mıdır? bence yok. Riske girmesine gerek var mı? bence yok. Aylık 100-150k para kazanmıyorsa 45k'lık monitor olmasına gerek var mı? bence yok. Evet çok güzel bir cihaz ama kullanıcıdan kullanıcıya tavsiyeler değişir. Bu benim objektij yorumum. İster alır ister almaz ama aldığı zamanda keşke dememesi için bunları da bilmesi lazım.
Sağlam ve köklü bir marka seçmek lazım, örnek olarak asus rog serisi kullanıyorum daha önce bir kaç kişide görüntü yanması oluşmuş, garanti olarak sıfırı ile değişim veya para iadesi önermişler bu tarz ürünün arkasında duran markalardan alınabilir gerçekten yanda farklı bir monitör var 2.ekran olarak onu geceleri kapatıyorum rahatsız ettiği için, oled dışında monitöre bakmak işkence geliyor artıkYani tercih meselesi ama ben hep ürkek yaklaşıyorum Oledlere, evet deneyim olarak çok iyi ama bir o kadar da handikaplı.