Öneri 4k Monitör Önerisi OLED ve FPS İçin

Bekoooooo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bütçe
60000
Arkadaşlar herkese merhabalar, sistemi yeni topladım 2 adet monitöre ihtiyacım var. 5070TI ve 9850X3D var. Bir tane 40K bandında kaliteli bir OLED monitör istiyorum. Bir tane de 20K bandında FPS oyunları oynamak için, kod yazmak için, yanda yayın vs. açık bırakmak için sürekli çalışacak bir monitör istiyorum. Yenileme hızı yüksek olsa iyi olur benim için. İkisi de 4K olursa iyi olur. Dual falan monitörler var galiba FPS oyunu için onlar mantıklı olabilir gibi geldi bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bütçeyi duruma göre arttırabilirim her 2 monitör için de.

Boyut tercihi nedşr

Panel kalitesi daha iyi olduktan sonra önemi yok benim için masa zaten 180 cm yerim var bol bol.
40k yı aşma şansınız 45k mesela yapma şansınız var mı? Yoksa en fazla 40k ya göre bakıcam

@Bekoooooo

Hocam ana monitör çok iyi duruyor da diğeri için ben şu 2 sini bulmuştum bunlar hakkında bilginiz var mı? Birisinin avantajı 400 hz' lerde, birisinin de Mini Led olması. Ne dersiniz siz? Teşekkür ederim.

LG UltraGear 27G850A-B 27" 1 ms 4K 240 Hz - Full HD 480 Hz Pivot IPS Oyuncu Monitörü

AOC U27G4XM 27" 1 ms 4K 160 Hz - Full HD 320 Hz Pivot IPS Oyuncu Monitörü

Hocam ana monitör çok iyi duruyor da diğeri için ben şu 2 sini bulmuştum bunlar hakkında bilginiz var mı? Birisinin avantajı 400 hz' lerde, birisinin de Mini Led olması. Ne dersiniz siz? Teşekkür ederim.

LG UltraGear 27G850A-B 27" 1 ms 4K 240 Hz - Full HD 480 Hz Pivot IPS Oyuncu Monitörü

Bütçeyi zorlamak istemedim zaten oled var diye paylastıklarınızdan aoc olan en iyisi

Bir de bir şeyi merak ettim, şimdi bende 2K monitör var bununla 1080' de oyun oynamak istersem görüntü normal 1080 gibi olmuyor çöp oluyor. Dual monitörde' de aynı durum oluyor mu yoksa o kadar kötüleşmez mi görüntü? @Tayfunns
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi zorlamak istemedim zaten oled var diye paylastıklarınızdan aoc olan en iyisi
LG olan nasıl hocam çok yüksek hz güzel geliyor gözüme.

Bir de bir şeyi merak ettim, şimdi bende 2K monitör var bununla 1080' de oyun oynamak istersem görüntü normal 1080 gibi olmuyor çöp oluyor. Dual monitörde' de aynı durum oluyor mu yoksa o kadar kötüleşmez mi görüntü? @Tayfunns
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LG olan nasıl hocam çok yüksek hz güzel geliyor gözüme.
Tam sayı ölçeklendirme olmadıgı icin bulanık olacak dual mode. LG ye gerek yok 480hz fantezi mini led al keyfine bak

Tam sayı ölçeklendirme olmadıgı icin bulanık olacak dual mode. LG ye gerek yok 480hz fantezi mini led al keyfine bak
Yapma ya yine bulanık mı olacak. 2K' daki gibi çok olur mu sanki 4K ile 1080 katlarıydı birbirinin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,161
Üyeler
200,853
Son üye
Akıncıbeg

Geri