Kusura bakma çok geç cevap verdim iş güç derlen unutmuşum tasarım olarak sıvı spgutmalı modeller çok pahalaıdır bana öax 30 35k bişi lazım ama yinede tim marka modeleri bilmek istiyom ilerse güncellersem özel seri alırım yineTasarım olarak mı yoksa sıvı soğutmalı modellerden falan mı bahsediyorsun?
ikinci el bak benceOda olurda bi fiyatları ve modelleri görebilsem ona göre belki bütcemide artırabilirim
Ya performan çokda önemli degil güzel güzüksün istiyom yolsa tabii ki performn için tercihim 5070 veya 9070 felan olursu30k ya 5070 kovala. Özel seri kartın olunca bir şey olmayacak
Ya performan çokda önemli degil güzel güzüksün istiyom yolsa tabii ki performn için tercihim 5070 veya 9070 felan olursu30k ya 5070 kovala. Özel seri kartın olunca bir şey olmayacak
Güzel gözükünce kimse seni tebrik etmeyecek. Özel seriden kastın sıvı sogutmalı modeller mi oyuna özel tasırımı olan modeller mi yoksa soğutma ve fan bakımından en tepe modellerden mi bahsediyorsun. Özel seri demek ucu çok açık bir şeyYa performan çokda önemli degil güzel güzüksün istiyom yolsa tabii ki performn için tercihim 5070 veya 9070 felan olursu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya performan çokda önemli degil güzel güzüksün istiyom yolsa tabii ki performn için tercihim 5070 veya 9070 felan olursu
o paraya sıfır özel seri ekran kartı bulman imkansız. 4000-5000 serisinde 2. elde bulman da zor. Anca 3000 serilerinde falan varsa vardır ama aramak lazım. Al geç güncel bir ekran kartı, o bütçeyle öyle arayışlara girme.Kusura bakma çok geç cevap verdim iş güç derlen unutmuşum tasarım olarak sıvı spgutmalı modeller çok pahalaıdır bana öax 30 35k bişi lazım ama yinede tim marka modeleri bilmek istiyom ilerse güncellersem özel seri alırım yine