sey7ullah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 326
Forumun %25inin aldığı Televizyon... (yanlış konu açtım o yüzden ikinci konu açtım)
nasıl bu televizyon kullananlar yorumlayabilir mi
Forumun %25inin aldığı Televizyon... (yanlış konu açtım o yüzden ikinci konu açtım)
Yorumlar 4.8 yildiz çok iyi görünüyor ama kronik sorunu felan varmıdır acabanasıl bu televizyon kullananlar yorumlayabilir mi
kaç gün oldu alalı hocam hızı nasıl uygulamalar aradı geçiş kanal değiştirme hızlarıvalla kronik sorunu şuanda yok en azından kendi kullanımıma göre
Ben de kullanıyorum androoidi biraz yavaş onun dışında gayet güzelnasıl bu televizyon kullananlar yorumlayabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yorumlar 4.8 yildiz çok iyi görünüyor ama kronik sorunu felan varmıdır acaba
videosunu izliyorum teşekkür ederim, güle güle kullanın hocamalalı 7-8 ay oldu belki daha fazla gayet memnunum her şey normal bence yani
aşırı fark ediyor mu çok mu yavaşBen de kullanıyorum androoidi biraz yavaş onun dışında gayet güzel
Yok çok yavaş değil hocam biraz yavaş sadece ama 2 yıl sonra nasıl olur bilmiyorum tabiivideosunu izliyorum teşekkür ederim, güle güle kullanın hocam
aşırı fark ediyor mu çok mu yavaş
55' te 23.999 TL ye düşmüş güzel görünüyor fiyat performans sanırım aldıktan sonra begenmezsen iade gibi bi durum olabiliyor mu bilen var mı
Ona göre önlemlerini almışlardır az parada değil özelliğe göre uygun ama emin olamadım tcl ve iffalconda bakıyorumYok çok yavaş değil hocam biraz yavaş sadece ama 2 yıl sonra nasıl olur bilmiyorum tabii
55' te güzelmiş fiyatı lafam karıştı şimdi55' te 23.999 TL ye düşmüş güzel görünüyor fiyat performans sanırım aldıktan sonra begenmezsen iade gibi bi durum olabiliyor mu bilen var mı