❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800x3d 20.218,15 TL

Amazonda şu an bile birden çok karta 9 taksit 22 küsüre alınıyor. Çoğu zaman 21.700 lere de düştüğü oluyor.
Bencede 22 ye amazondan almak daha mantıklı geçen incehesaptaki 20 bine 9800x3d yi kaçırınca üzülmüştüm baya ama şimdi 22.480 olması lazım amazondan kartıma 6 taksit yapabildiği için 6 taksit alacağım bu biraz daha iyi oldu benim için diyebilirim

Arkadaşlar cuma gecesi bu islemciyi aldım. Bu islemciye güzel bir anakart istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

İleriye dönük bir anakart bakıyorum. GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 A ELITE X ICE
Bu anakart nasıl fiyatı 18 bin TL +6 taksit
o kadar da ileriye dönük olmasına gerek yok ben gaming gecesinden msi mag mortar b850 aldım daha gelmedi ama incelemelerini izledim 10k ya süper di 13k şu an

Arkadaşın ne kadara veriyor
17k istiyor. kutulu ve hiç kullanmadı sistem toplamayamadığı için. Garamtidi devam ediyor 1 yıl daha.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İleriye dönük bir anakart bakıyorum. GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 A ELITE X ICE
Bu anakart nasıl fiyatı 18 bin TL +6 taksit
Gigabyte b850m force veya asus prime b850m-k alabilirsin.

17k istiyor. kutulu ve hiç kullanmadı sistem toplamayamadığı için. Garamtidi devam ediyor 1 yıl daha.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte b850m force veya asus prime b850m-k alabilirsin.
Ya hiç kullanmadığı için mantıklı da biraz daha düşeymiş iyiymiş ama iyi yinede 3 k 3 k dır

Ya hiç kullanmadığı için mantıklı da biraz daha düşeymiş iyiymiş ama iyi yinede 3 k 3 k dır
Kutulu işlemcinin fiyatı 25k mış bana öyle dedi birde 2.el kutulu ve hiç kullanılmamış işlemciyi bu fiyata bulamazsın dedi

Kutulu işlemcinin fiyatı 25k mış bana öyle dedi birde 2.el kutulu ve hiç kullanılmamış işlemciyi bu fiyata bulamazsın dedi
Kanka kutuyu takmıyoruz bilgisayara ince hesapta her hafta 20 ye düşüyor da dedigim gibi 3 k bile iyi peşin vereceksen arkadaşını seviyorsan al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,348
Üyeler
200,095
Son üye
sertmkc

Geri