Okan Demiray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 537
Kazım yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız zaten testle mestle geçin o işleri, fiyatı çok iyi güvenilirse al geç.
hayır açılmamışfan hızı hotspot vram sıcaklıkları bunların hepsi önemli. İçi açılmış mı bu arada?
hocam whatsap web acıp atayım@mehmetys
Fiyatı gayet iyi, FurMark testini burada paylaşır mısınız?
güvenilir hocam kazım yapılmadıgına az cok eminim cünkü kullanan kişi içerik üreticisi ve hesabında ful setup videoları vs varKazım yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız zaten testle mestle geçin o işleri, fiyatı çok iyi güvenilirse al geç.
Kazım yapılıp yapılmaması dert değil zaten, nasıl şartlarda yapıldığı önemli. Al bu da benim kazım yaptığım kart şu an aktif kullanıyorum tozonu aldım takılıyorum öyle.hayır açılmamış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam whatsap web acıp atayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
güvenilir hocam kazım yapılmadıgına az cok eminim cünkü kullanan kişi içerik üreticisi ve hesabında ful setup videoları vs var
Sıvı soğutuculu rog ile neden kazım yaptınız hocam merak mıKazım yapılıp yapılmaması dert değil zaten, nasıl şartlarda yapıldığı önemli. Al bu da benim kazım yaptığım kart şu an aktif kullanıyorum tozonu aldım takılıyorum öyle.
Alıntıyı görüntüle
50 derece misler gibi çalıştılar, klimalı odada tertemiz yapıldı valla. Yapmışken düzgün yapmak lazım. Şu an içlerini açmadım bile fabrika macunuyla çalışıyor hala.Sıvı soğutuculu rog ile neden kazım yaptınız hocam merak mı![]()