Nextstar 65 İnch Miniled Ye-65ıdwg11 34.999tl!!!

LG nasildir acaba fiyat baya iyiymiş ya fikri olan var mi

bu nasıl acaba 41.000

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

n11 de 55 e düşmüş

55 🤣🤣

LG nasildir acaba fiyat baya iyiymiş ya fikri olan var mi
burda görünce bende çok merak ettim tv den pek anlamam bilen varsa aydılatırsa çok sevinirim. Next in modeliyle aradaki fiyat farkına değer mi fazla da bi fiyat farkı yok zaten. Birde pc bağlayıp single player oyun arada da marvel rivels oynarım diye düşünüyorum 60 hz sorun yaratır mı ?

burda görünce bende çok merak ettim tv den pek anlamam bilen varsa aydılatırsa çok sevinirim. Next in modeliyle aradaki fiyat farkına değer mi fazla da bi fiyat farkı yok zaten. Birde pc bağlayıp single player oyun arada da marvel rivels oynarım diye düşünüyorum 60 hz sorun yaratır mı ?
Fiyat 46 olmuş 🫠

Fiyat 46 olmuş 🫠
düşer mi acaba bidaha

Fiyat 46 olmuş 🫠

düşer mi acaba bidaha
yine 42 k ya mediamarkta var ama geminaya sordugumda lg nin 2.0 Kanal (2x10W Standart Hoparlör) nextin ise 2x15W Hoparlör + 20W Dahili Subwoofer olarak söyledi ciddi bi fark var yani

yine 42 k ya mediamarkta var ama geminaya sordugumda lg nin 2.0 Kanal (2x10W Standart Hoparlör) nextin ise 2x15W Hoparlör + 20W Dahili Subwoofer olarak söyledi ciddi bi fark var yani

Tcl atmışlar bi de acaba aradaki farka değer mi tcl almak

Tv işiyle uğraşan biri olarak paranız varsa LG den şaşmayın 3'e 5'e bakılmaz TV izlemek için alıyorsanız ama haftada 2-3 saat izleyen biriyseniz ne aldığınızın önemi yok.

Tcl atmışlar bi de acaba aradaki farka değer mi tcl almak
valla tam konuya hakim değilim ama lg le nexti 1 saattir kıyaslıyorum. Lg 400-500 nit Next 800 nit . Lg de Subwoofer yok bence film izlerken aşırı büyük bir eksi ambiyansı yaratamıyor . Onun harici lg de ai asistan la arama yapma falan diyor ben pc ye bağlıycağım için pek bi önemi yok diye düşünüyorum onun harici renk canlılığı doğruluğu ışık süzmeleri karanlık alanlar falan hakkında bi fikrim yok hangisinin iyi olduğuna dair ama o saydığım iki özellik bakımından çok artıda 7 k da daha ucuz

C6k güzel baya diyolar da
Evet takip ediyorum onunda ama fiyat farkına değer mi işte

valla tam konuya hakim değilim ama lg le nexti 1 saattir kıyaslıyorum. Lg 400-500 nit Next 800 nit . Lg de Subwoofer yok bence film izlerken aşırı büyük bir eksi ambiyansı yaratamıyor . Onun harici lg de ai asistan la arama yapma falan diyor ben pc ye bağlıycağım için pek bi önemi yok diye düşünüyorum onun harici renk canlılığı doğruluğu ışık süzmeleri karanlık alanlar falan hakkında bi fikrim yok hangisinin iyi olduğuna dair ama o saydığım iki özellik bakımından çok artıda 7 k da daha ucuz
Aydinlatmaniz için teşekkürler hocam

webe özel 36.000
IMG_7300.webp

Mediamarktta halen 43k bu arada ama gemini bu ürüne ısrarla miniled değil diyor anlamadım almayı düşünen iyice bir araştırsın. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...z-vrr-webos26-ai-qned-miniled-tv-1254593.html
Evet onu ben de farkettim sebebi çok alt seviye bir mini ledmiş pazarlık hilesi olarak sayıyor. gerçek mini led deneyimi vermiyormuş hatta o yüzden parlaklığı bile 400 niti geçemiyor diyor. Kısacası Nextin bu modeli Lg nin daha üst ve pahalı modellerinin rakibi olarak konumlanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,539
Üyeler
200,440
Son üye
mertsvnc

Geri