Tuşları Bozulmayan Mouse Önerisi

Kaball

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
3000
3 ay kullandığım vxe r1 in scrollu bozuldu ki o kadar önerilen bir ürünün 3 ay yarım yamalaka kulanımda bile bozulması biraz şaşırtıcı geldi garantiye yakında yollayacağım ama yeni bir mouse almak istiyorum 3000 tl bütçem var kesin al dediğiniz bir mouse olursa yükseltebilirim beni uzun süre götürecek kablosuz sorunsuz bir mouse bakıyorum. beast one pro mouseyi önerir misiniz? bunun için

10-11 senedir zowie ec1b kullanıyorum tek tuşu bozulmadı

f2 master+ olanında optik switch var onu almak daha mantıklı gibi ayrıca malzeme kalitesi nasıl bir bilginiz var mı?

Malzeme ve kaplama kalitesi bayağı başarılı özellikle kaplamasını çok seviyorum ben. Bütçe çıkarım dersen optik olanına bakabilirsin.

Malzeme ve kaplama kalitesi bayağı başarılı özellikle kaplamasını çok seviyorum ben. Bütçe çıkarım dersen optik olanına bakabilirsin.
bütçe çıkabilirim problem yok sadece artık orta tuşu bozulmayan bir mouse kullanmak istiyorum:)

bütçe çıkabilirim problem yok sadece artık orta tuşu bozulmayan bir mouse kullanmak istiyorum:)

TTC Gold kullanan bir fare. En beğenilen ve en dayanıklı encoderlardan biri. Toz korumalı bir encoder.

Bütçe yükseltebiliyorsanız bu ürünün Plus modelini de alabilirsiniz. İçerisindeki bileşenlere göre fiyatı uygun kalıyor.

2026-07-27_11-33.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif olarak bu da var. Ayrıca yazılımsal bir özelliği var, galiba diğer özellikler aynı. Ergonomik bir de.

2026-07-27_11-33_1.webp

Bütçe yükseltebiliyorsanız bu ürünün Plus modelini de alabilirsiniz. İçerisindeki bileşenlere göre fiyatı uygun kalıyor.

Alıntıyı görüntüle

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif olarak bu da var. Ayrıca yazılımsal bir özelliği var, galiba diğer özellikler aynı. Ergonomik bir de.

Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim bunu alıcam sanırım 4k civarı en iyisi y2 master+ sanırım

wraith w1 nasıl bir mouse bir bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,969
Üyeler
201,367
Son üye
Taha54