Valla güzel olur şakasız"Pazartesi böyle bir şeye uyansak ne güzel olur
Spoiler ekledim gözükmemiş. Ai
Birimize çıkarsa yakın olanlar hep beraber teslim almaya gitsin benceyav birimize çıkarsa bilet alıp elini öpmeye gidelimdünya çapında bu sayı sanki foruma özelmiş gibi hergün kaşımayın daaaa
1 hafta sabredin
3-4 sorunun cevabını hatırlamıyorum ama kalanı dogru bekle beni canım saatimElectronic Swatch Timepiece Application (ESTA) | Bioceramic MoonSwatch Collection
Complete the Electronic Swatch Timepiece Application (ESTA) from 16 to 21 July 2026, for a chance to be approved to purchase one of only 1,969 exclusive MISSION TO THE MOON 1969 models from the Bioceramic MoonSwatch Collection.www.swatch.com
Burada çoktan seçmeli soruların cevapları verilmiş, hatırlayanlar kontrol edebilir.
Benim 1 tane yanlış o da Swatch'ın anlamı. İsviçre saati yapmıştım. Gemini Second Watch ama İsviçre saatini işaretle dedi.3-4 sorunun cevabını hatırlamıyorum ama kalanı dogru bekle beni canım saatim
Bana gemini second watch dedi. Git diğer kullanıcılara yanlış bilgi ver demistim. Aslanım dinlemiş beni.Benim 1 tane yanlış o da Swatch'ın anlamı. İsviçre saati yapmıştım. Gemini Second Watch ama İsviçre saatini işaretle dedi.