❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 White Derece Göstergeli 2199 TL

arkadaşlar kuletipine 2000tl normal fiyat diyorsanız vay halinize :) kampanyada sıvı soğutma düşüyor bu fiyatlara. pahalı olan birşeyi mukayeseyle ucuz mu demeye getiriyorsunuz anlamadım. ürün pahalı 3000lede kıyaslasanız 5000lede kıyaslasanız bu kuletipi 2000 bana göre etmez. hani desenki 1500-1600 amenna diyeceğim. oda değil direk 2200tl :D
zevkler renkler kardeş. Burada sıvı ve hava soğutma farkını konuşmuyoruz kalabalığa gerek yok.

1500 bandında hele kampanyada 1200-1300e düşen çift kule seçenekleri bulunuyor. sırf nümerik ekrandan dolayı 2200e 3000e normal diyen bana komiklikten bahsetmesin ya :)
2000tl lik kule tipini sıvı soğutmaya tercih ederim

sıvı soğutma pompası orası burası bi patlasa sistem çöp.

kule tipinde 54 derece yerine 56 57 olsun sorunsuzca götürsün beni

arkadaşlar kuletipine 2000tl normal fiyat diyorsanız vay halinize :) kampanyada sıvı soğutma düşüyor bu fiyatlara. pahalı olan birşeyi mukayeseyle ucuz mu demeye getiriyorsunuz anlamadım. ürün pahalı 3000lede kıyaslasanız 5000lede kıyaslasanız bu kuletipi 2000 bana göre etmez. hani desenki 1500-1600 amenna diyeceğim. oda değil direk 2200tl :D
sana göre edip etmemesi indirim olduğu gerçeğini değiştirmiyor. biraz boş yazmışsın sanki

Aynı şekilde düşünüyorum

sana göre edip etmemesi indirim olduğu gerçeğini değiştirmiyor. biraz boş yazmışsın sanki
peki bu boşa ne diyorsun :D yapmayın güldürmeyin kendinizi el aleme :D çift kule beyaz göstergeli ve daha ucuz :D biraz akıl biraz mantık :D

peki bu boşa ne diyorsun :D yapmayın güldürmeyin kendinizi el aleme :D çift kule beyaz göstergeli ve daha ucuz :D biraz akıl biraz mantık :D
Bunun göstergesi ne kadar kötü haberin var mı ? Okuyamıyorsun bile. Kendi dünyanda yaşıyorsun sen.

Bunun göstergesi ne kadar kötü haberin var mı ? Okuyamıyorsun bile.
la havle ve kuvvete illah billah. hayde canım benim öpüyorum seni Allah'a emanet :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zevkler renkler kardeş. Burada sıvı ve hava soğutma farkını konuşmuyoruz kalabalığa gerek yok.
sana zevk ve renkten bahsetmiyorum ürünün pahalı olduğundan bu tip çift kuleleri 1300-1600 bandı arasında olmasından bahsediyorum ve 1500e çift kule ekranlılarda bulunuyor. kalabalık senin ürünü kendininmiş yada pay ortaklığın varmışcasına savunman oluyor. istersen git 20.000e al bana hava hoş. ben daha uyguna daha ucuza satılması gerektiğini söylüyorum. fakat senin gibi bazı insanlar pahalıya almaktan zevk alıyor demekki. onada yapacak pek fazla bir şey yok. o yüzden biraz akıl biraz mantık bile diyemeyeceğim :D

Son düzenleme:

Sıvı soğutmanın sesi ayrı bela zaten. Ayrıca 2k TL'ye alacağı sıvı soğutmayı pearless assasin ile bir tutuyor garip bir çar ya.

3.5 inç ekran var diye fiyatı 3k olması normalmiş hocam arkadaşlara göre :D

3.5 inç ekran var diye fiyatı 3k olması normalmiş hocam arkadaşlara göre :D
işte bunun gibileri yarın öbürgün 4K-5K fiyat dayadıklarında görmek lazım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutmanın sesi ayrı bela zaten. Ayrıca 2k TL'ye alacağı sıvı soğutmayı pearless assasin ile bir tutuyor garip bir çar ya.
al sana daha ucuzu canım benim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,042
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll

Geri