❌İndirim Bitti! Temu Dijital Fotoğraf Makinesi 532 TL

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,578
Son düzenleme:
Temu zaten ucuzdur diye düşünüyorum neye göre indirim oluyor tam olarak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve 1.008 tl olmuş indirim bitmiş yani
Ne ara be konuyu açalı 2 dakika olmadı daha

Ayrıca temu olması her ürünün 30 TL'ye satılacağı anlamına gelmiyor 400 TL'ye çalışan ekran bulamazsın sıfır ürün

Ne ara be konuyu açalı 2 dakika olmadı daha

Ayrıca temu olması her ürünün 30 TL'ye satılacağı anlamına gelmiyor 400 TL'ye çalışan ekran bulamazsın sıfır ürün
30 tl diye bir ibare kullanmadım ama eve fotoğraf makinesi fotoğrafı gelirse şaşmam zaten 1008 tl olmuş

500 e yenirmiş.

30 tl diye bir ibare kullanmadım ama eve fotoğraf makinesi fotoğrafı gelirse şaşmam zaten 1008 tl olmuş
temu olunca 500 TL'ye satılan makineye indirim değil dediniz az önce ayrıca öyle bir şey olursa iade edebiliyorsunuz

temu olunca 500 TL'ye satılan makineye indirim değil dediniz az önce ayrıca öyle bir şey olursa iade edebiliyorsunuz
Hocam indirim olabilmesi için aynı ürüne başka fiyatlandırma yapan başka bir firma olması lazım bende onu soruyorum kime göre indirim

Hocam indirim olabilmesi için aynı ürüne başka fiyatlandırma yapan başka bir firma olması lazım bende onu soruyorum kime göre indirim
1785161946473.webp

Hocam yeryüzünde satılan en ucuz fotoğraf makinesi fiyatında daha ne olması gerekiyor ki görseldekilerde çocuk makinesi

Geri