Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,577
FİYATI 700 TL'ye DÜŞTÜ TEMU DESTEĞE BAĞLANIP KUPON İSTEYEREK %20 KUPON ALABİLİR VE 500 TL'ye ALABİLİRSİNİZ ÜRÜNÜ
Son düzenleme:
Temu zaten ucuzdur diye düşünüyorum neye göre indirim oluyor tam olarak?
Denemek isteyen varsa buyursun bilgisi olan cihaz hakkında bilgi verirse çok sevinirim
Ve 1.008 tl olmuş indirim bitmiş yaniTemu zaten ucuzdur diye düşünüyorum neye göre indirim oluyor tam olarak?
Ne ara be konuyu açalı 2 dakika olmadı dahaTemu zaten ucuzdur diye düşünüyorum neye göre indirim oluyor tam olarak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve 1.008 tl olmuş indirim bitmiş yani
30 tl diye bir ibare kullanmadım ama eve fotoğraf makinesi fotoğrafı gelirse şaşmam zaten 1008 tl olmuşNe ara be konuyu açalı 2 dakika olmadı daha
Ayrıca temu olması her ürünün 30 TL'ye satılacağı anlamına gelmiyor 400 TL'ye çalışan ekran bulamazsın sıfır ürün
temu olunca 500 TL'ye satılan makineye indirim değil dediniz az önce ayrıca öyle bir şey olursa iade edebiliyorsunuz30 tl diye bir ibare kullanmadım ama eve fotoğraf makinesi fotoğrafı gelirse şaşmam zaten 1008 tl olmuş
Hocam indirim olabilmesi için aynı ürüne başka fiyatlandırma yapan başka bir firma olması lazım bende onu soruyorum kime göre indirimtemu olunca 500 TL'ye satılan makineye indirim değil dediniz az önce ayrıca öyle bir şey olursa iade edebiliyorsunuz
Hocam indirim olabilmesi için aynı ürüne başka fiyatlandırma yapan başka bir firma olması lazım bende onu soruyorum kime göre indirim