Gamepower Fujin 1300tl Alınır mı?

Rahatsız olmuyorsan bu bütçede iem almak ses kalitesi için en iyi tercih.İem istemiyorsan bence havit-h2002p iyidir

Rahatsız olmuyorsan bu bütçede iem almak ses kalitesi için en iyi tercih.İem istemiyorsan bence havit-h2002p iyidir
iem hiç denemedim merak da ediyorum, type-c'li bir model önerebilir misiniz?
Eskidi bu model, bu paraları haketmiyor bence. Bütçeyi artırma şansın varsa daha üst modellere bak ya da havit indirimi falan kovala derim.
tamamdır hocam sağ olasın

Fena olmayan bi fiyata düşmüş, arada bir 1300'e düşüyor o yüzden asla kaçmaz fırsat diyemem. Sizce kulaklık nasıl alınır mı?
bütçen kısıtlıysa bu fiyatlara alınabilcek iyi bir kulaklık arkdaşımla birlikte 4 5 sene kullandık hala sapa sağlam duruyor sadece benden dolayı bir sıkıntı olduğu için kullanmıyorum. bu fiyatlara Havit ve iem gibi kulaklılara para verilmez

Havitin kulaklığı indirime girmişti geçen kablosuz, belki gene o tarz kulaklıklar düşer bu fiyatlara

Eğer üst kısmı çok baskı uygulamasın, Havit'e göre biraz büyük ve kulaküstü aranıyorsa alınabilir.

Her ne kadar model eski olsa da, çok satan ürünler sonraki üretim bandında Havit H2002P vb. kalite olarak yaklaşıyor. Fabrikalar kendini geliştiriyor ayrıca, Çinliler eskiye göre üretimde kaliteye daha fazla önem veriyorlar. Tabii Gamepower bunu pazarlamada bayağı kötü. Bence Rampage'de öyle. Havit'de onlara kablosuz tarafından ucundan benzemeye başladı, çok model karmaşa ve karmaşa da genelde müşteriyi güvenli limanlara kaçırır.

Tek dezavantajı kulak pedi bence, deri olduğundan çok sıcak bir yerdeyseniz kendinize eziyet edersiniz. Yani kulaküstü şartsa H2015 PRO taksitle falan almak daha mantıklı.

Rampage ve Gamepower'ın (gamepower uygun manyetik klavyeleri hariç) çoğu çıkardığı son ürünler, bizim pazara göre hatalı ürünler. Mesela Rampage ve Gamepower, kırılmaya müsait en kötü tasarımlı kulaklıkları getiriyor. Son çıkardıkları ₺4000 civarı (lansman fiyatı ₺2500-3000 falan gibi bir şeydi galiba) kulaklık bayağı insan tokatlama ürünü, ürün özellikleri ₺2000 civarı ürünlerdeki ürünlerle aynı. Yani o fiyata Mchose X9 var. Fare ve klavyedeki tercihleri bence saçma değil, ama ben bizim pazarda ₺4000 yakayım, gövdesi alüminyum olsun diye insanların yakın fiyata Çinli markalar varken Rampage para vereceğini sanmıyorum. Gamepower fare tarafında yok, klavye tarafında halen kötü tercihleri var. Ama çok satacak ürünleri klavye ve gamepad tarafında doğru tercih etmiş durumdalar. Bence buraya bir tane %100, tuşları ışık geçiren düzgün bir ürün getirebilirler. Eski ürünler burada hiç güven vermiyor çünkü, ve ₺1500-3000 arası fiyatlarda, insanlar %100 batılı membran rakiplere kayıyor.

Onun dışında IEM tarafında Tangzu en mantıklı bu bütçelerde. Sadece mikrofon kısmını beğenmeyebilirsiniz, IEM'leri bu bütçelerde en çok geriye atan ve müşteriyi kararsız bırakan şey mikrofon. Ama konfor ve ses kalitesinde, kulaküstü ürünlerden iyiler.

Meyer de fiyatı biraz pahalı ama beyazı sadece orada var.

Wraith Mirliva kodu, Meyer de ise KEYMO kodu kullanılabilir. Ortalam ₺0-100 arası bir indirim sağlar.

Son olarak Havit'in yarınki Salı indirimini de bekleyebilirsin.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar öneriler için dikkat alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,661
Üyeler
200,742
Son üye
Apogondikleyen

Geri