Satın Aldığım Laptop Gerçekten Sıfır mı? (MSI Raider A18 Hx A9whg-266tr)

Onu bi msi'ı arayıp sormak lazım ama bence sıcaklıklarına bi bak, sorun yoksa kullan gitsin. Senden önce birisi kullandıysa bile en fazla 2 hafta kullanmıştır. Ssd nin sağlığında ve sıcaklıkta sorun olmadıktan sonra bir şey olmaz.
ama iade eden kişi bir sorunla karşılaşmış ki iade etmiştir. aksi çok düşük bir ihtimal değil mi? dediğiniz gibi testlerini yapacağım occt'den. başka önerdiğiniz bir test var mı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ikinci else bile ucuz onu önceden belirteyim
yok be başkan geçen haziran ayında 180di o zaman para çıkışmadı diye kaldı alamadım. bu 5070ti versiyonu 280 yazdığına bakma sitelerde ederi 240-250 arası maksimum

ama iade eden kişi bir sorunla karşılaşmış ki iade etmiştir. aksi çok düşük bir ihtimal değil mi? dediğiniz gibi testlerini yapacağım occt'den. başka önerdiğiniz bir test var mı acaba?
Bizim millette alıpta üründe bir sorun olmadığı halde iade eden çok kişi var. Bakıyor, "hoşuma gitmedi" deyip iade ediyor veya "daha ucuzunu buldum" falan diye iade edende var.

Monitör ve hazır sistem başlıklarının yorumlarına bakarsan daha ucuz alternatiflerini buldukları için iade eden çok kişi görebilirsin.

Sorun var ise sende iade edersin olur biter, veya garantiyr gönderirsin bir tur.

• Beğen
Reaksiyonlar: zttn
Bizim millette alıpta üründe bir sorun olmadığı halde iade eden çok kişi var. Bakıyor, "hoşuma gitmedi" deyip iade ediyor veya "daha ucuzunu buldum" falan diye iade edende var.

Monitör ve hazır sistem başlıklarının yorumlarına bakarsan daha ucuz alternatiflerini buldukları için iade eden çok kişi görebilirsin.

Sorun var ise sende iade edersin olur biter, veya garantiyr gönderirsin bir tur.
tamamdır teşekkür ederim. yarın kargo gelirse bildiğim kadarıyla bakacağım sağına soluna. umarım bir sorunu yoktur da güzel bir laptop sahibi olmuş olurum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,034
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri