Hocam psuda rog strix diyw fazla psra vermeye bemce gerek yok 1000w gold psu fln 6 7kgennelikle enermax flnArkadaşlar ASUS ROG STRIX marka 1000W PSU alacağım fakat Aura Edition ile Platinum modelleri fiyat olarak birbirine yakın bu iki güç kaynağının farkı nedir bilen var mı? Varsa açıklarsa sevinirim.
Şuan halihazırda aura edition modelinin 750W güç kaynağını kullanıyorum 2 yıl önce almıştım 2. Elden satıp 1000W'a yükselteceğim o yüzden bütçemi çok çok zorlamayacakHocam psuda rog strix diyw fazla psra vermeye bemce gerek yok 1000w gold psu fln 6 7kgennelikle enermax fln
He anladım hocamŞuan halihazırda aura edition modelinin 750W güç kaynağını kullanıyorum 2 yıl önce almıştım 2. Elden satıp 1000W'a yükselteceğim o yüzden bütçemi çok çok zorlamayacak
Mesela Amazon'da biri 12.399TL biri 12.377TL. Şuanda yeni bir şey buldum 1200W Platinum modeli %2 indirim ile 11.589TL indirimsiz hali 11.830TL şaka gibi.Fiyat ne???
Aura pahalı şuan 9-10K arasıydı bayadır. Fiyat yakınsa Plat al.Mesela Amazon'da biri 12.399TL biri 12.377TL. Şuanda yeni bir şey buldum 1200W Platinum modeli %2 indirim ile 11.589TL indirimsiz hali 11.830TL şaka gibi.
PttAVM de Aura 10.250TL ye satılıyormuş aslında yeni gördüm fakat PttAVM'nin satış sonrasında sıkıntıları varmış galiba ne kadar güvenilir o konuda bilmiyorum.Aura pahalı şuan 9-10K arasıydı bayadır. Fiyat yakınsa Plat al.
Gereksiz pahalı fiyatlar.Mesela Amazon'da biri 12.399TL biri 12.377TL. Şuanda yeni bir şey buldum 1200W Platinum modeli %2 indirim ile 11.589TL indirimsiz hali 11.830TL şaka gibi.
Hocam diğer arkadaşa dediğim gibi zaten elimde aynı modelin 750W hali var onu 2. elden satıp üstüne 3-5 bir şey ekleyip 1000W olanını almak istiyorum ful sistem toplasam eyvallah haklısınız fiyat performans olanını almak lazım o zaman fakat sistem parçalarını tek tek aldığım için maddi olarak sıkışmıyorum ondan dolayı biraz üst segment istiyorum zaten diğer sistem bileşenlerimde bu markalardan oluşuyor. Ayrıca ekran kartı yükseltmesinden önce alacağım son şey PSU olacak ekran kartını da en erken 5-6 ay sonra alabilirim zaten bilgisayarım var yükseltme yapıyorum ben.Gereksiz pahalı fiyatlar.
https://www.akakce.com/power-supply...rv1000g-ahg-mac-1000-w-fiyati,1448021221.html en f/p modüler olmayan
modüler olmamasını problem etmiyorsanız
@yusuf7878
Bu 3 psudan hangisi en sessizi veya fan eğrisi agresif değil?
Hocam aura çok daha sessiz bir model ama ATX 3.1 girişli değil bildiğim kadarıyla.Hocam diğer arkadaşa dediğim gibi zaten elimde aynı modelin 750W hali var onu 2. elden satıp üstüne 3-5 bir şey ekleyip 1000W olanını almak istiyorum ful sistem toplasam eyvallah haklısınız fiyat performans olanını almak lazım o zaman fakat sistem parçalarını tek tek aldığım için maddi olarak sıkışmıyorum ondan dolayı biraz üst segment istiyorum zaten diğer sistem bileşenlerimde bu markalardan oluşuyor. Ayrıca ekran kartı yükseltmesinden önce alacağım son şey PSU olacak ekran kartını da en erken 5-6 ay sonra alabilirim zaten bilgisayarım var yükseltme yapıyorum ben.
ATX 3.1'in ne farkı oluyor 3.0'dan?Hocam aura çok daha sessiz bir model ama ATX 3.1 girişli değil bildiğim kadarıyla.
Pek bir farkı yok sanırım ama tam net bilmiyorum yanlış bilgilendirmiyim.ATX 3.1'in ne farkı oluyor 3.0'dan?