Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Çok nadir denk geliyor genelde 1/2 stoğu kalan ürünler düşüyor onlarda anında bitiyor. Donanım Arşivi harici https://www.anlikfirsatlar.com.tr/amazon-depo buradanda bakıyorum ara sıra

5070 aldıkta sorunlu gelme ihtimali var mı ? 5070 alıp sorun yaşayan var mı ?

Bende 4 bir koldan 5070 arıyorum ama amazon sanmıyorum sorun çıkarsa iade almayacağını ne şartlarda iade geldiğine bağlı bazı sitelerde veya amazonda durum bilgisi veriyor iyi durumda vs. gibi. Ben yukarıda ki arkadaşın önerdiği sitedende sürekli takipteyim ama çok nadir düşüyor 5000 serisi

Son düzenleme:
1000126542.webp

Bu urunlerin ne gibi kusuru var neden ikinci ele düşüyorlar. Ikinci el almak mi yoksa amazondan bu şekilde almak mi daha mantikli.
satın alınıp geri gönderilen ürünler bunlar kusur dereceleri var

Ekler

• 1785223159582.webp
    1785223159582.webp
    143.1 KB · Hit: 78
bu depoda indirim oranı neye göre belirliyorlar? tam istediğim mousede azcık indirim var ama aynı mousenin küçük boyunda daha çok indirim koymuş

1000126546.webp

1000126550.webp

satın alınıp geri gönderilen ürünler bunlar kusur dereceleri var
Çok mantikli olmuyor o halde. 2 senelik garanti 1 seneye düşüyor fakat ikinci elde 20 ay garantili 5070ti bulmak daha kolay 48.000 TL'ye sanki. Hatta 50.000 TL'ye sinerjide farkli model 5070 ti satiliyordu sanirim. Amazondan 48.000 e almanin mantigini anlamadim 1 sene garantisi olan karti

Bu urunlerin ne gibi kusuru var neden ikinci ele düşüyorlar. Ikinci el almak mi yoksa amazondan bu şekilde almak mi daha mantikli.
Ürünü satın aldım testini yaptım bi sorun yok kutu eksiksiz geldi hasar yoktu ürünün jelatinleri üzerinde, kapak vidalarında koruyucu etiketleri druyordu. Amazon sağolsun 5070ti sahibi yaptı beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok mantikli olmuyor o halde. 2 senelik garanti 1 seneye düşüyor fakat ikinci elde 20 ay garantili 5070ti bulmak daha kolay 48.000 TL'ye sanki. Hatta 50.000 TL'ye sinerjide farkli model 5070 ti satiliyordu sanirim. Amazondan 48.000 e almanin mantigini anlamadim 1 sene garantisi olan karti
Penta garantili 3 sene devam ediyor seri nosundan sorgulama yaptım sorun olmadığını söylediler

Ürünü satın aldım testini yaptım bi sorun yok kutu eksiksiz geldi hasar yoktu ürünün jelatinleri üzerinde, kapak vidalarında koruyucu etiketleri druyordu. Amazon sağolsun 5070ti sahibi yaptı beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Penta garantili 3 sene devam ediyor seri nosundan sorgulama yaptım sorun olmadığını söylediler
Bana bu urunlerin garantisinin 1 sene oldugunu soyledikleri icin mantikli bulmamistim dedigin gibiyse guzel firsay haline geliyor tabi. Hayirli olsun :)

Bana bu urunlerin garantisinin 1 sene oldugunu soyledikleri icin mantikli bulmamistim dedigin gibiyse guzel firsay haline geliyor tabi. Hayirli olsun :)
ikinci elden almakla amazon depodan almak bir mi hocam? kaldı ki amazon üründe bir sıkıntı oldu mu iade alıyor bu normal garantiden bile daha iyi olabiliyor.

amazon garantisi 1 yıl hocam markanın kendi garantisi varsa o sürer tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,047
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll

Geri