Çözüldü✓ Sistem Fiyatı Ne Kadar Eder?

senin okuduğunu anlama gibi bir problemin mi var yoksa sırf toxic olmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum seni hala kullanılmış diyorsun ısrarla, cahile sohbeti kesemiyorsun her konuda fikri var dedileri türdensin, tamam sen daha iyi biliyorsun.
Nisan ve Mayıs ayında aldığın sistemi müzede mi sergiledin kral odanda aile bireylerin teker teker girip sanat eserinin resmini mi çektiler? :ROFLMAO:

senin okuduğunu anlama gibi bir problemin mi var yoksa sırf toxic olmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum seni hala kullanılmış diyorsun ısrarla, cahile sohbeti kesemiyorsun her konuda fikri var dedileri türdensin, tamam sen daha iyi biliyorsun.
Hocam az mantıklı düşün bilgisayar değil bir ev al bak ev içine 1 adım bile atmasan ne olur ikinci el olur

Ortalama işlemci ortalama(bana göre tırt) anakart ortalamanın altı ram ssdler güzel kasa psu ortalama bla bla, sanarsın top end makine satıyorsun havalara bak :D
2k oyunculukta bu söylediklerinin ne anlamı var şimdi anakart kötüymüş o kötü bu kötü, counter oynamaya 2k almadık herhalde, X3D vs almaya gerek görmedim AAA oyun için, tamam sende daha iyi biliyorsun.

2k oyunculukta bu söylediklerinin ne anlamı var şimdi anakart kötüymüş o kötü bu kötü, counter oynamaya 2k almadık herhalde, X3D vs almaya gerek görmedim AAA oyun için, tamam sende daha iyi biliyorsun.
Evet daha iyi biliyorum.

Sarı sitede 3050 sistemlerin 50kya satıldığını görünce bizim geçirdiğimiz tribal enfeksiyon ya, bu arkadaş 0 şaka aldığı rakamın üstüne ilana koyar. :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,276
Üyeler
200,331
Son üye
SSey1

Geri