- Reaksiyon skoru
- 39
Alınmaz 17 18bine oled var daha da düşecek
Kontrast oranı düşük diğer alanlarda da ortalama performans gösteriyor.Panel ve markadan değil de panelin birleştirme süreci ve işçiliği ile alakalı oluyor, bir de panel lotaryası var. Bunlar da etkiliyor sadece panelin iyi bir marka olması yetmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hazır buraya bakıyorken "Lenovo Legion R27qe Gen 2" modeli hakkında ne düşünüyorsun, bilgin var mı? Pek bilgi bulamadım bu monitörle ilgili, aydınlatırsan sevinirim.
Alıp güle güle kullanabilirsinKTC mi bilinmedik marka![]()
Teşekkür ediyorum hocam, ikinci monitör olarak düşünüyordum da 8300 TL ye fazla yükselmeden. Normal alınabilecek gibi duruyor anladığım kadarıyla.Kontrast oranı düşük diğer alanlarda da ortalama performans gösteriyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Full odak rekabetçi oynayanlar dışında alınmaz ya. Arada single oyun da oynayan biri olarak oynayınca görüntünün güzel görünmesini isterim. Özellikle oyunda karanlık ortamlarda gri gri görmekten sıkıldım. VA panel düşündüm onda da açıya göre görüntüde karanlık olma durumu var.İncelemeciye gelen ünite
Ben bunu alırdım IPS olarak fpTeşekkür ediyorum hocam, ikinci monitör olarak düşünüyordum da 8300 TL ye fazla yükselmeden. Normal alınabilecek gibi duruyor anladığım kadarıyla.
Full rekabetçi içinde bir tık yavaş kalıyorFull odak rekabetçi oynayanlar dışında alınmaz ya. Arada single oyun da oynayan biri olarak oynayınca görüntünün güzel görünmesini isterim. Özellikle oyunda karanlık ortamlarda gri gri görmekten sıkıldım. VA panel düşündüm onda da açıya göre görüntüde karanlık olma durumu var.
Çok teşekkür ederim hocam bunu alayım o zaman. Hz vs. önemli değil zaten, hatta renk ve panel dışında hiç bir şey önemli değil.Ben bunu alırdım IPS olarak fp
Full rekabetçi içinde bir tık yavaş kalıyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
En önemli şey görüntü kalitesi ise ve siyahların aşırı gri olmasından rahatsız oluyorsanız q27g42xne önerebilirim. Yeni nesil VA monitörler bir çok konuda kendini geliştirdi. Bu modeli kullanıp ta görüş açısından dolayı rahatsız oldum diyen görmedim.Çok teşekkür ederim hocam bunu alayım o zaman. Hz vs. önemli değil zaten, hatta renk ve panel dışında hiç bir şey önemli değil.
4K oled için de monitör önerir misin hocam, 27 inç olması şartBen bunu alırdım IPS olarak fp
Full rekabetçi içinde bir tık yavaş kalıyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
BOE panel hocam araştırMonitör işinde özellikle panel konusunda asla bilmediginiz markalar almayın.
Bu sorun ışık huzmesi sorunu mu oluyor?