🔥İndirim Ktc 27″ H27e6 300hz (320 Od) 1ms 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 9.999,00tl

Panel ve markadan değil de panelin birleştirme süreci ve işçiliği ile alakalı oluyor, bir de panel lotaryası var. Bunlar da etkiliyor sadece panelin iyi bir marka olması yetmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hazır buraya bakıyorken "Lenovo Legion R27qe Gen 2" modeli hakkında ne düşünüyorsun, bilgin var mı? Pek bilgi bulamadım bu monitörle ilgili, aydınlatırsan sevinirim.
Kontrast oranı düşük diğer alanlarda da ortalama performans gösteriyor.
15294.webp
15293.webp
15292.webp
15291.webp

İncelemeciye gelen ünite
15290.webp
15295.webp
15289.webp
15297.webp
15296.webp

İncelemeciye gelen ünite
Full odak rekabetçi oynayanlar dışında alınmaz ya. Arada single oyun da oynayan biri olarak oynayınca görüntünün güzel görünmesini isterim. Özellikle oyunda karanlık ortamlarda gri gri görmekten sıkıldım. VA panel düşündüm onda da açıya göre görüntüde karanlık olma durumu var.

Teşekkür ediyorum hocam, ikinci monitör olarak düşünüyordum da 8300 TL ye fazla yükselmeden. Normal alınabilecek gibi duruyor anladığım kadarıyla.
Ben bunu alırdım IPS olarak fp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Full odak rekabetçi oynayanlar dışında alınmaz ya. Arada single oyun da oynayan biri olarak oynayınca görüntünün güzel görünmesini isterim. Özellikle oyunda karanlık ortamlarda gri gri görmekten sıkıldım. VA panel düşündüm onda da açıya göre görüntüde karanlık olma durumu var.
Full rekabetçi içinde bir tık yavaş kalıyor
15300.webp
15304.webp
15303.webp
15301.webp
15302.webp

Ekler

• 15301.webp
    15301.webp
    122 KB · Hit: 6
Çok teşekkür ederim hocam bunu alayım o zaman. Hz vs. önemli değil zaten, hatta renk ve panel dışında hiç bir şey önemli değil.

Çok teşekkür ederim hocam bunu alayım o zaman. Hz vs. önemli değil zaten, hatta renk ve panel dışında hiç bir şey önemli değil.
En önemli şey görüntü kalitesi ise ve siyahların aşırı gri olmasından rahatsız oluyorsanız q27g42xne önerebilirim. Yeni nesil VA monitörler bir çok konuda kendini geliştirdi. Bu modeli kullanıp ta görüş açısından dolayı rahatsız oldum diyen görmedim.

Hepsiburada ve yeşil forumda kullanıcı yorumları var.

nerdeyse her ips panelde glow var aynı marka aynı model aynı panel olsada hepsi farklı çıkar

birinde kabul edilebilir glow olur birinde az olur birinde çok olur şanş işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,224
Üyeler
200,317
Son üye
zetra577

Geri