50cc Motosiklet Hakkında Yardım ?

SyFox

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,895
Bütçe
60000
Üniversitede son yılım olacak umarım . B ehliyetim var 50cc motor almak istiyorum , üniversite ve şehiriçi arası 7km . Bu 7km boyunca 2 şeritli bir otoyol var onun dışında bir otoyola çıkmayacağım . İlk sorum bu otıoyoldan gidebilir miyim legal olarak(gidiliyormuş) ? 2. sorum da bu motoru çanakkaladen izmire getirebilir miyim yıl sonu(otobus ile evet) . 3.sorum nasıl bir model alınmalı (max 60k bütçem) . 4. soruya gelebiliyorsak da kask ne almalıyım

Son düzenleme:
Otobana çıkman yasak onun harici yasağın yok, kask için bütçe nedir

Dostum 50cc motor ile şehir içinde her türlü kullanabilirsin otobanlara girme yasağı falan da yok. Çanakkale ve İzmir çok uzun mesafeler değil oradan zorunlu şekilde götürmek istediğin için konforsuz ve yavaş bir şekilde götürebilirsin. Fakat Çin malları tavsiyem değildir.

• Beğen
Reaksiyonlar: SUDO
Otobana çıkman yasak onun harici yasağın yok, kask için bütçe nedir
otoyola çıkamıyorsam bütün sorular boşa çıkıyor hocam . 7kmlik otoyola çıkabiliyorsam bütçe belirlemedim de3-5kya uygun bir şey olur

Üniversitede son yılım olacak umarım . B ehliyetim var 50cc motor almak istiyorum , üniversite ve şehiriçi arası 7km . Bu 7km boyunca 2 şeritli bir otoyol var onun dışında bir otoyola çıkmayacağım . İlk sorum bu otıoyoldan gidebilir miyim legal olarak ? 2. sorum da bu motoru çanakkaladen izmire getirebilir miyim yıl sonu . 3.sorum nasıl bir model alınmalı (max 60k bütçem) . 4. soruya gelebiliyorsak da kask ne almalıyım
Otobüse atar getirirsin de otoyol sıkıntı

Dostum 50cc motor ile şehir içinde her türlü kullanabilirsin otobanlara girme yasağı falan da yok. Çanakkale ve İzmir çok uzun mesafeler değil oradan zorunlu şekilde götürmek istediğin için konforsuz ve yavaş bir şekilde götürebilirsin. Fakat Çin malları tavsiyem değildir.
7kmlik yolda sıkıntı olmaz diyorsunz 100kmlerde falan da olmaz diyorsunuz . neye göre diyorsunuz bunu

Bi polis cevirince feleğini şaşırırsın yeni cezalarla yanlıs bilgi vermeyelim yasak otoyollar 50 cclere.

otoyola çıkamıyorsam bütün sorular boşa çıkıyor hocam . 7kmlik otoyola çıkabiliyorsam bütçe belirlemedim de3-5kya uygun bir şey olur
scorpion exo391 491 motomaxtan bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

otoyoldan kastın nası bi yer. otoyol şehirlerarası falan yollar oluyor şehiriçi diyorsan gidersin

7kmlik yolda sıkıntı olmaz diyorsunz 100kmlerde falan da olmaz diyorsunuz . neye göre diyorsunuz bunu

Çünkü 50cc motorumla her gün 180km yol yapıyorum. Çok yavaş oluyor ama alternatif olarak otobüs yada minübüs ile bile çok pahalı oluyor. 7km yol 50cc için hiçbir şey. Ben uzun yol gidilir demiyorum "İzmire motoru götürmesi mecbur olduğu için" atlar üstüne bir beklentisi olmadan 3 saatlik yolu 10 saatte konforsuz bir şekilde gider bundan bahsediyorum.

Geri