Kırmızı siteden bir şey almayın mümkünsebeyaz biraz daha pahalı oluyor ama bu linklerden bakabilirsin hocam
veya daha iyi taksitli![]()
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) - Arctıc Store | Teknobiyotik
Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120)www.teknobiyotik.com
aaaa neden hocam ?Kırmızı siteden bir şey almayın mümkünse
İade sistemleri berbat memnuniyet berbat müşteriye davranış berbat 1 aydır cevap alamıyorum iade talebine 20 gündür falanda THH de davalıyız.aaaa neden hocam ?
bilmiyordum hocam ben bir kaç alışveriş yaptım ama iadelik bir durum yaşamadım tabi o sebeple bilmiyorum.İade sistemleri berbat memnuniyet berbat müşteriye davranış berbat 1 aydır cevap alamıyorum iade talebine 20 gündür falanda THH de davalıyız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Belki 4 gün bile olmamıştır alalı geldiği günün evelsi günü iade açtım ve kargoya verdim ne yapmam gerek ?
- fRoxyone
- Cevaplar: 16
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
Çok sorun yaşayan var rezil firma
Çok ısınan bir işlemci değil. 240mm sıvı soğutma çok çok yeterli olacaktır. https://amzn.eu/d/0iVOkeui