100.000 TL'ye Aldığım 2. El Sistem Hk. Yorumlarınız.

aynısını ayarla 100k ya bana 10 bin ekmek sana
Sizle aynı kafada olduğum için açıkçası bende direkt olarak satın aldım çünkü kasanın sahibi başka biriyle anlaştığını ama ödeme yapmadığını söyledi bende ödeme yapabileceğimi söyledim 2 gün satıcıyı bekledim en son olumlu dönüş aldıktan sonra direkt olarak ödemesini yaptım

hayırlı olsun gayet güzel bir sistem bu sisteme laf edenler benzer özellikte sistemleri buraya atsınlar aynı fiyata görelim hepbirlikte

AMD Ryzen 7 9800X3D
EKRAN KARTI YOK !
MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi
Corsair Dominator Titanium RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30
Samsung Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB (2 ADET)
Gamepower Warcry Edge + MSI MEG AI1300P PCIE5 1300W 80 PLUS PLATINUM
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme İşlemci Sıvı Soğutucu
Lian Li UNI FAN TL Wireless 120 (6 ADET)

Forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bu sistemi 2. el olarak 100.000 TL'ye satın aldım, sizce mantıklı mı?
Ekran kartı olmadığı için RTX 5080 ekran kartı almayı düşünüyorum 50-60 K bandında bir bütçem var 2. el olarak şekilde ekran kartı tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Sıfırı 125-130k bandına geliyor yanlışım yoksa Garantileri varsa parçaların okay bir ticaret ama yoksa bence 2. elde en azından ekran kartsız olarak 90-95k arası kapatılabilirdi bence bazı parçalarda şova kaçılmış sıvı soğutucu gibi ama okay bence her türlü karlı bir alışveriş değil tabii ki ama işinizi görüyorsa sorun yok biraz tercih meselesi diyelim buna biz.

Sizle aynı kafada olduğum için açıkçası bende direkt olarak satın aldım çünkü kasanın sahibi başka biriyle anlaştığını ama ödeme yapmadığını söyledi bende ödeme yapabileceğimi söyledim 2 gün satıcıyı bekledim en son olumlu dönüş aldıktan sonra direkt olarak ödemesini yaptım
iyi yapmışsın hayırlı olsun

Sıfırı 125-130k bandına geliyor yanlışım yoksa Garantileri varsa parçaların okay bir ticaret ama yoksa bence 2. elde en azından ekran kartsız olarak 90-95k arası kapatılabilirdi bence bazı parçalarda şova kaçılmış sıvı soğutucu gibi ama okay bence her türlü karlı bir alışveriş değil tabii ki ama işinizi görüyorsa sorun yok biraz tercih meselesi diyelim buna biz.
Bu parçaların tamamını 130K’ ya 0 olarak bulabiliyorsanız tekrar satın alabilirim 2. Sistem olarak.

100k nakit vermek nerde 6 veya 9 taksitle ödemek nerde, sıfır nerde 2.el nerde, istediğin parçayı almak nerde olan parçayı kabullenmek nerde, nerden tutsan tutarsız geldi bana , kendim için söylüyorum tabi herkes aynı düşünce de olmak zorunda değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
100k nakit vermek nerde 6 veya 9 taksitle ödemek nerde, sıfır nerde 2.el nerde, istediğin parçayı almak nerde olan parçayı kabullenmek nerde, nerden tutsan tutarsız geldi bana , kendim için söylüyorum tabi herkes aynı düşünce de olmak zorunda değil
Tabii bu konuda haklısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama böyle bir sistemi 0 olarak toplasak 193.000 TL yapıyor ürünlere genelde %10-20 arasında indirim gelince kaçırılmayacak fiyat oluyor bu sistemin tamamına %20 indirim gelsede 154.000 TL yapar açıkcası 150 bin tl yi taksitle ödemek yerine bende 100 bin tl yi nakit ödemeyi tercih ederim

Tabii bu konuda haklısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama böyle bir sistemi 0 olarak toplasak 193.000 TL yapıyor ürünlere genelde %10-20 arasında indirim gelince kaçırılmayacak fiyat oluyor bu sistemin tamamına %20 indirim gelsede 154.000 TL yapar açıkcası 150 bin tl yi taksitle ödemek yerine bende 100 bin tl yi nakit ödemeyi tercih ederim
Baktımda yanlışım varmış hocam ama yinede çok mantıklı gelmiyor bana daha alternatif markalı parçalarla yine aynı sisteme yakın performansı veren daha uygun fiyatlı bir sistem toplanabilir dediğim gibi biraz şova kaçılmış bir sistem bence bilemiyorum tercih meselesine dönüyor dediğim gibi hayırlı olsun güle güle kullanın.

şu an toplasan en dip fiyattan alsan bile her şeyi 130k falan tutar. iyi fiyat bence kafaya takma valla. bu forumda yazılanları okusan kafayı yiyip pc'yi camdan aşağı falan atarsın. herkes b*k atma derdinde.

bu sisteme 5090 yakışır

parçalar üst düzey olduğu için fiyat normal kart olarak da 5080 ya da 5070ti mantıklı olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,245
Üyeler
200,628
Son üye
ZENCINIZGELDI

Geri