Vodafone kullanıyorum ben 1gbpsn mutluyumYakında çöpcell farkıyla sansüronline taahhütü bitecek. Bu eşşekler yüzünden 10 gün internetsiz kalmıştık onun dışında sorun olmadı. Altyapı böyle görünüyor:
Alıntıyı görüntüle
Çöpcellden devam mı etsek ?
onların altyapılarına baktım da 100mbps bile değil ve fiber yokSansüronline portları berbat. Çok oyunculu oyun oynuyorsan durulmaz.
Türksat ondan da beter, akşam saatleri halen kısıtlama yapıyor.
Ben açıkçası TT üzerinden Netspeed veya Türk NET kullanırdım. Tabii online oyun önemli değilse sansüronline kalmaya da devam edebilirsin.
e devletAltyapıya hangi siteden baktın
E devletten altyapı bakan ilk insan (iyimiş)e devlet
ama öncesinde kendi sitelerinden baktım teker teker doğru çıktı
e devletten bakmak baya iyi mobil ve sabit interneti sıralıyor sonra gidip her türlü filtreleme yaparak fiyatları falan da sıralayabiliyorsun
Valla bu eşşeklerin kendi sitesinden iyi. Çöpcellde bakman için bir de numara doğrulaması yaptırıyor sonucunda da sadece fiber altyapı var yazıyor. Değerleri sadece e devlet,millenicom,turknet verdiE devletten altyapı bakan ilk insan (iyimiş)
online oyunlarda ping iyi. Şu ana kadar hiçbirinde ping çok yüksek veya dalgalı diyip ana bacı sövdüğümü hatırlamıyorum. BF6 ilk çıktığından sansür vardı sonra bir şekilde düzeldi.Sansüronline portları berbat. Çok oyunculu oyun oynuyorsan durulmaz.
Türksat ondan da beter, akşam saatleri halen kısıtlama yapıyor.
Ben açıkçası TT üzerinden Netspeed veya Türk NET kullanırdım. Tabii online oyun önemli değilse sansüronline kalmaya da devam edebilirsin.
Ne yazıyorsun hocam edevlete bulamadımValla bu eşşeklerin kendi sitesinden iyi. Çöpcellde bakman için bir de numara doğrulaması yaptırıyor sonucunda da sadece fiber altyapı var yazıyor. Değerleri sadece e devlet,millenicom,turknet verdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
online oyunlarda ping iyi. Şu ana kadar hiçbirinde ping çok yüksek veya dalgalı diyip ana bacı sövdüğümü hatırlamıyorum. BF6 ilk çıktığından sansür vardı sonra bir şekilde düzeldi.
Ne aratıyorsun edevlete?Valla bu eşşeklerin kendi sitesinden iyi. Çöpcellde bakman için bir de numara doğrulaması yaptırıyor sonucunda da sadece fiber altyapı var yazıyor. Değerleri sadece e devlet,millenicom,turknet verdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
online oyunlarda ping iyi. Şu ana kadar hiçbirinde ping çok yüksek veya dalgalı diyip ana bacı sövdüğümü hatırlamıyorum. BF6 ilk çıktığından sansür vardı sonra bir şekilde düzeldi.