Öneri Hangi Iss'ye Geçmeliyiz ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,821
Yakında çöpcell farkıyla sansüronline taahhütü bitecek. Bu eşşekler yüzünden 10 gün internetsiz kalmıştık onun dışında sorun olmadı. Altyapı böyle görünüyor:
1785332644942.webp

Çöpcellden devam mı etsek ?

Yakında çöpcell farkıyla sansüronline taahhütü bitecek. Bu eşşekler yüzünden 10 gün internetsiz kalmıştık onun dışında sorun olmadı. Altyapı böyle görünüyor:
Alıntıyı görüntüle
Çöpcellden devam mı etsek ?
Vodafone kullanıyorum ben 1gbpsn mutluyum

superonline bizim burda da böyle ayda 1 gidiyor yok kablo cart curt bir ton bahane buluyolar

Sansüronline portları berbat. Çok oyunculu oyun oynuyorsan durulmaz.
Türksat ondan da beter, akşam saatleri halen kısıtlama yapıyor.
Ben açıkçası TT üzerinden Netspeed veya Türk NET kullanırdım. Tabii online oyun önemli değilse sansüronline kalmaya da devam edebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben açıkçası TT üzerinden Netspeed veya Türk NET kullanırdım. Tabii online oyun önemli değilse sansüronline kalmaya da devam edebilirsin.
onların altyapılarına baktım da 100mbps bile değil ve fiber yok

Turknet ve netspeed nasıl, turk telekomla ayni mı altyapı?

• Beğen
Altyapıya hangi siteden baktın
e devlet
ama öncesinde kendi sitelerinden baktım teker teker doğru çıktı
e devletten bakmak baya iyi mobil ve sabit interneti sıralıyor sonra gidip her türlü filtreleme yaparak fiyatları falan da sıralayabiliyorsun

e devlet
ama öncesinde kendi sitelerinden baktım teker teker doğru çıktı
e devletten bakmak baya iyi mobil ve sabit interneti sıralıyor sonra gidip her türlü filtreleme yaparak fiyatları falan da sıralayabiliyorsun
E devletten altyapı bakan ilk insan (iyimiş)

E devletten altyapı bakan ilk insan (iyimiş)
Valla bu eşşeklerin kendi sitesinden iyi. Çöpcellde bakman için bir de numara doğrulaması yaptırıyor sonucunda da sadece fiber altyapı var yazıyor. Değerleri sadece e devlet,millenicom,turknet verdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

online oyunlarda ping iyi. Şu ana kadar hiçbirinde ping çok yüksek veya dalgalı diyip ana bacı sövdüğümü hatırlamıyorum. BF6 ilk çıktığından sansür vardı sonra bir şekilde düzeldi.

Valla bu eşşeklerin kendi sitesinden iyi. Çöpcellde bakman için bir de numara doğrulaması yaptırıyor sonucunda da sadece fiber altyapı var yazıyor. Değerleri sadece e devlet,millenicom,turknet verdi

online oyunlarda ping iyi. Şu ana kadar hiçbirinde ping çok yüksek veya dalgalı diyip ana bacı sövdüğümü hatırlamıyorum. BF6 ilk çıktığından sansür vardı sonra bir şekilde düzeldi.
Ne yazıyorsun hocam edevlete bulamadım

• Beğen

Ne aratıyorsun edevlete?

• Beğen
Geri