100.000 TL'ye Aldığım 2. El Sistem Hk. Yorumlarınız.

Açıkcası ASUS TUF 5080 bakıyorum fakat fiyatlar 2. Elde bile 75K ‘ dan başlıyor vatanda vs kampanya olurda 60k bandlarına düşer mi acaba?
zor knk diyelimki düştü denk gelmek çok zor havada kapıyorlar 2. elde temiz bulursan sıkı pazarlıkla belki çözersin ama dediğim gibi sende araştır zam haberleri var asus ve msi dan şaşmanı tavsiye etmem marka oldukları için değil güvenilir oldukları için diyorum bunu parçaların hepsi iyi ekran kartı en önemlisi olacak kısma buradan

zor knk diyelimki düştü denk gelmek çok zor havada kapıyorlar 2. elde temiz bulursan sıkı pazarlıkla belki çözersin ama dediğim gibi sende araştır zam haberleri var asus ve msi dan şaşmanı tavsiye etmem marka oldukları için değil güvenilir oldukları için diyorum bunu parçaların hepsi iyi ekran kartı en önemlisi olacak kısma buradan
Düz mantık "asus, msi al geç kral" çok mantıksız bir düşünce. Msi'ın da çok dandik modelleri var shadow gibi mesela. Ayrıca inno3d, zotac gibi markaların amiral gemisi kartları da var. Çok yanlış bir öneri.

AMD Ryzen 7 9800X3D
EKRAN KARTI YOK !
MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi
Corsair Dominator Titanium RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30
Samsung Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB (2 ADET)
Gamepower Warcry Edge + MSI MEG AI1300P PCIE5 1300W 80 PLUS PLATINUM
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme İşlemci Sıvı Soğutucu
Lian Li UNI FAN TL Wireless 120 (6 ADET)

Forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bu sistemi 2. el olarak 100.000 TL'ye satın aldım, sizce mantıklı mı?
Ekran kartı olmadığı için RTX 5080 ekran kartı almayı düşünüyorum 50-60 K bandında bir bütçem var 2. el olarak şekilde ekran kartı tavsiyelerinizi de bekliyorum.
kardeşim başka sisteme ihtiyacınız var mı imzamdaki sistem senin güzel hatrına özel bugünlük 135k

Düz mantık "asus, msi al geç kral" çok mantıksız bir düşünce. Msi'ın da çok dandik modelleri var shadow gibi mesela. Ayrıca inno3d, zotac gibi markaların amiral gemisi kartları da var. Çok yanlış bir öneri.
DEĞERLİ FİKRİN TEŞEKKÜRLER

Geri