Çözüldü✓ Lian Li V100r ve Enermax Liqmaxflo 360mm Uyum Problemi

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar yeni sistem toplamaya çalışıyorum ama sıvı soğutucuyu montajlayamıyorum fanlar ile anakarttaki ram birbirine temas ediyor az bişey daha aşağı kaydırıp vida yerlerini denk getirmem lazım ama olmuyor yardım eder misiniz nasıl yapmalıyım

Arkadaşlar yeni sistem toplamaya çalışıyorum ama sıvı soğutucuyu montajlayamıyorum fanlar ile anakarttaki ram birbirine temas ediyor az bişey daha aşağı kaydırıp vida yerlerini denk getirmem lazım ama olmuyor yardım eder misiniz nasıl yapmalıyım
mini modeli mi bende ondan almak istiyordum senin yorumunla şu an terettüd de kaldım bak

Görselleri de bunlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mini modeli mi bende ondan almak istiyordum senin yorumunla şu an terettüd de kaldım bak
Evet hocam o model

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.6 MB · Hit: 68
  • image.webp
    image.webp
    352.3 KB · Hit: 66
Bende de aynı kasa var Ram e nasıl temas ediyor anakartınız ne baktımda arada rahat yer var çarpmaması lazım aslında

Soğutucunuz ne birde

Biraz daha genişten atabilir misiniz fotoğraf

Bende de aynı kasa var Ram e nasıl temas ediyor anakartınız ne baktımda arada rahat yer var çarpmaması lazım aslında

Soğutucunuz ne birde

Soğutucu enermax liqmaxflo 360mm şuan söktüm deniyorum da olmuyor galiba kasayı büyütmem lazım

Soğutucunuz ne birde

Anakartta b850 mortar msi

lan bide aynı anakart mış o kasa tamamen iptal şu an benim için :D
Bence de ben de iade etmeye çalışacağım sadece anakart taktım camları üstündeki jelatinleri duruyor inşallah alırlar iade

Daha büyük bir kasa lazım acaba ne almak lazım öneriniz var mı gören arkadaşlar

Bence de ben de iade etmeye çalışacağım sadece anakart taktım camları üstündeki jelatinleri duruyor inşallah alırlar iade

Daha büyük bir kasa lazım acaba ne almak lazım öneriniz var mı gören arkadaşlar
ramlerin modeli ne?

patriot viper venom rgb sanırım, o ramler kalın bayağı. bence kasayı falan iade etme soğutucuyu iade et. başka model alırsın. onun radyatörü kalın.

ramlerin modeli ne?

patriot viper venom rgb sanırım, o ramler kalın bayağı. bence kasayı falan iade etme soğutucuyu iade et. başka model alırsın. onun radyatörü kalın.
Hocam açtım denedim sence kabul ederler mi

ramlerin modeli ne?

Be önerirsin yeni soğutucu bu kasaya uyucak

Hocam açtım denedim sence kabul ederler mi

Be önerirsin yeni soğutucu bu kasaya uyucak
iade kabul ederlerse bunu al:
fan + radyatör kalınlığı 1 cm daha az, 1 cm kurtarıyor mu kontrol et.

Aynı soğutucu bende var kasayıda alacağım mid tower mı mini mi sizin

iade kabul ederlerse bunu al:
fan + radyatör kalınlığı 1 cm daha az, 1 cm kurtarıyor mu kontrol et.

ben bu 2 sinden birini alacam gibi hocam enermax ın radyatörü sığarmı sizce buna aynı anakart ramlar bi sıkıntı olmazsa patriot viper venom alacam

Arkadaşın dediği gibi soğutucunu değiş kasa çok iyi bence herşeyi düşünmüşler kablolama kasaya monte gpu tutucu camların çok kolay sökülmesi figür kısmı tozluklar vs ve çok sessiz hava akışı da mesh ile aynı bildiğin foto koydum sana kalmış
kasa.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,982
Üyeler
200,559
Son üye
cetinkaya

Geri