Hp Omen 17 5070 R9 365 Alınır mı?

mehmet_19

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba. Yazılım geliştirme ve oyun oynama amaçlı kullanacağım bir laptop arayışı içindeyim 1 hafta sonra almayı planlıyorum. Yaklaşık 60-80 Bin TL gibi bir bütçem var. Pil ömrü en önemli kriterim değil, yanımda taşıyacağım, fan sesi az olsun, kronik sorunu olmasın, uzun yıllar kullanayım istiyorum. Ne dersiniz HP Omen 17 iyi bir seçim olur mu? Attığım linkteki model FHD. Yine de değer mi?

bence 5060 alabilirsin, 5070 ile arasında fark yok, işlemcini ve ramini de iyileştirebilirsin bu sayede

Günümüz şartlarında %62.5 sRGB ekran alınmaz. Ek monitör ile kullanılacaksa düşünülebilir.
%62,5 sRGB olduğunu sanmıyorum. Omen serilerinde hep 99 kullanılıyor. Ama doğruysa da, laptopta o kadar fark edeceğini sanmıyorum.

%62,5 sRGB olduğunu sanmıyorum. Omen serilerinde hep 99 kullanılıyor. Ama doğruysa da, laptopta o kadar fark edeceğini sanmıyorum.
O eski seride kaldı maalesef model numarasına göre değişiyor bu modelde %62.5 sRGB panel varmış mesela. Bu seri omenler victus 16 nın yerini almış gibi düşünün kasa kalitesi de düştü full plastik diye biliyorum. Omen max serileri ise tamamen metal alaşımlı gövdeye sahip.

Yeni 144 Hz Omen 16 serisinin geneli %62.5 sRGB. %100 olanlar Omen 17 ve 165Hz veya daha yüksek Hz'e sahip Omen 16'lar.

Son düzenleme:
O eski seride kaldı maalesef model numarasına göre değişiyor bu modelde %62.5 sRGB panel varmış mesela. Bu seri omenler victus 16 nın yerini almış gibi düşünün kasa kalitesi de düştü full plastik diye biliyorum. Omen max serileri ise tamamen metal alaşımlı gövdeye sahip.
bilgilendik eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,122
Üyeler
200,847
Son üye
necatiokey2121

Geri