Yardım Radeon RX 9070 XT Aldım İyi mi Yaptım?

Underwolt garanti kapsamı dışına çıkarmıyor diye biliyorum ısılar da düşüyormuş diye biliyorum gelsin default ayarlarda kullanayım biraz neymiş ne değilmiş fabrikasyon deneyim edeyim sonra underwolt yaparım o konu da da hiç tecrübem yok ama garanti dışında kalmıyor ve çift bios model zaten bir şekilde toparlarız her halde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet evet biraz daha güzel yorum
Yok ne garantiye ne karta bir zararı yok aksine günlük kullanan bizim gibilere ve karta bile iyi geliyormuş.Bendeki normal 9070 olsa bile takınca bende düşürüm

Arkadaşlar hayatım da ilk kez AMD kart kullanacağım fiyatı gözüme uygun göründü piyasaya göre beyaz sistemime güzel gider diye düşünerek sipariş vermiş oldum peşin fiyatına 6 taksitle ilk defa şu world card bir işe yaradı 9 aydır ilk kez neyse sizce nasıl Rtx 3080 den geçeceğim nvidia yo aratır mı? Heyecanlıyım da he bu arada 2. Ele param yetmedi sıfır aldım
hocam bende kullanıyorum beyaz almıştım sistemimi çin, saphire pure modeli akıntıdır vs. bir şey yaşamadım soğutmasıda iyi perforamansıda iyi, dikey kullanıyorum. şuan 5080e geçeceğim için satıyorum, ama kart güzel kart hayırlı olsun inş

Arkadaşlar hayatım da ilk kez AMD kart kullanacağım fiyatı gözüme uygun göründü piyasaya göre beyaz sistemime güzel gider diye düşünerek sipariş vermiş oldum peşin fiyatına 6 taksitle ilk defa şu world card bir işe yaradı 9 aydır ilk kez neyse sizce nasıl Rtx 3080 den geçeceğim nvidia yo aratır mı? Heyecanlıyım da he bu arada 2. Ele param yetmedi sıfır aldım
8-9 aydır kullanıyorum memnunum 2k da ayar kıstığım oyun yok hepsini fullüyorum native de oynuyorum. Belli başlı oyunlarda ciddi problemler yaşadım sadece o da oyunla amd arasındaki bir şeylerden kaynaklı mesela alanwake 2 ile silent hill 2 oynanmaz halde stutterden. Harici gayet iyi Üzmez seni

Güç kaynağın sağlamsa Undervolt falan yapma, sonra hata alıyorum vs diye şikayet konusu açılıyor düzinelerce. Gecikme önleme ve freesync dışında her şeyi kapat genel kurulumda. Oynayacağın oyunlara özel driverdan ayar yap. Bu şekilde kullanımda çok büyük artılar yaşarsın.

Otomatik güncelleme kapalı olsun, bir iki güncelleme geriden takip etmek her zaman daha iyidir. Oldu da bir süre sonra her zamankinden farklı hissettiriyor sana bilgisayar, DDU ile Driver silip temiz kurulum yap aynı şekilde.

Güzel kart almışsın, tam bir upgrade gibi hissettirse ben de alacaktım ama bir sonraki nesile artık. hayırlı uğurlu olsun.

Keşke sadece espiri yapıyor olsaydım :D

hocam bende kullanıyorum beyaz almıştım sistemimi çin, saphire pure modeli akıntıdır vs. bir şey yaşamadım soğutmasıda iyi perforamansıda iyi, dikey kullanıyorum. şuan 5080e geçeceğim için satıyorum, ama kart güzel kart hayırlı olsun inş
Ne kadara ilana koydunuz fiyat nedir merak ettim

Ve sen Facebook grubunda konuştuğum metin2 instasını atan arkadaş mısın kral :D

Dikey kullanmam ama yine de feedback için teşekkürler

En
İyi tercih yapmışsın

8-9 aydır kullanıyorum memnunum 2k da ayar kıstığım oyun yok hepsini fullüyorum native de oynuyorum. Belli başlı oyunlarda ciddi problemler yaşadım sadece o da oyunla amd arasındaki bir şeylerden kaynaklı mesela alanwake 2 ile silent hill 2 oynanmaz halde stutterden. Harici gayet iyi Üzmez seni
O söylediğin 2 oyunu da oynayacaktım bak bu bir tık üzdü

Güç kaynağın sağlamsa Undervolt falan yapma, sonra hata alıyorum vs diye şikayet konusu açılıyor düzinelerce. Gecikme önleme ve freesync dışında her şeyi kapat genel kurulumda. Oynayacağın oyunlara özel driverdan ayar yap. Bu şekilde kullanımda çok büyük artılar yaşarsın.

Otomatik güncelleme kapalı olsun, bir iki güncelleme geriden takip etmek her zaman daha iyidir. Oldu da bir süre sonra her zamankinden farklı hissettiriyor sana bilgisayar, DDU ile Driver silip temiz kurulum yap aynı şekilde.

Güzel kart almışsın, tam bir upgrade gibi hissettirse ben de alacaktım ama bir sonraki nesile artık. hayırlı uğurlu olsun.
Çok teşekkürler çok bekledim harbi mantıklı bir yükseltme için benim için uzundu en azından 4-5 ay oldu sanırım 3080 alalı memnundum ama ultra 1080p kartı bu ben ultra 2k arıyordum memnun kalırım gibi

O söylediğin 2 oyunu da oynayacaktım bak bu bir tık üzdü
O ikisi hariç bu kadar büyük bir sorunu başka oyunda yaşamadım yaşayan da çok var garip bir şekilde çözümü de belli değil bütün interneti araştırdım bulamadım. Bende istiyorumda çözemiyorum bir türlü en son amdye sorucam ya da oyun geliştiricisine ulaşmaya calisicam

Kart gelince 3080ile dogrudsn fps farkini yazabilirmisiniz hocam ben de dusunuyorum da 3070tiden gecmeyi. Mesela 3080le 100-120arasi fos aldiginiz oyunda ayni ayarda bu kartla ne kadar aliyorsunuz gibi karsilastirilmali yaparak guncellerseniz supper olur her acidan . Tabi vaktiniz olursa 🙂

Geri