🔥İndirim Antec C7 ARGB E-Atx Kasa 6.099 TL

Şu akvaryumlarla birlikte ekran kartı aparatını versinler artık, herkesi boş boş kazıklıyorlar.
Bence gereksiz. Herkes dik ekran kartı kullanmıyor boşuna masraf yapmaz firmalar. Anca yaparlarsa da senden parasını alırlar hocam.

ANTEC C7

1x140mm argb fan
3x120mm argb reverse fan

Kasa fiyatına göre kaliteli ve iyi olduğu söyleniyor.
Bunu alacagınıza mag pano 110r alın
1785414141063.webp

Güzel kasaymış

Hocam şu kasaların % 98'i aynı fabrikadan aynı kalite de çıkıyor üstlerina msi/asus/ali veli yazıyorlar.Yani buna banzer kasa 3 se 4 se onu almalı..Vereceğimiz +3+5k bize kalite olarak hiç bir şey vermeyecek 3kya satılan x marka bu arkadaşın 2 palet yanındaki çekik gözlü arkadaş tarafından üretildi

Hocam şu kasaların % 98'i aynı fabrikadan aynı kalite de çıkıyor üstlerina msi/asus/ali veli yazıyorlar.Yani buna banzer kasa 3 se 4 se onu almalı..Vereceğimiz +3+5k bize kalite olarak hiç bir şey vermeyecek 3kya satılan x marka bu arkadaşın 2 palet yanındaki çekik gözlü arkadaş tarafından üretildi
Nereden biliyorsun, sen de mi kasa fabrikasında çalıştın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her kasa aynıdır diyenleri anlamıyorum. Hayatında hiç dandik kasa kullanmamış sanırım.

Nereden biliyorsun, sen de mi kasa fabrikasında çalıştın?

Her kasa aynıdır diyenleri anlamıyorum. Hayatında hiç dandik kasa kullanmamış sanırım.
Aynı fabrikaya gidiyorsun ben bu ürünü 40 dolardan satacağım diyorsun onu yapıyor 100 diyorsun onu yapıyor.Üretim yerleri belli ya güzel kardeşim ? Antec firmasının florida da fabrikası mı var ? Her kasa aynıdır demedim çıktıkları yer aynı gidip 20 dolarlık kasadan 60 dolarlık ürün alamazsın..ama 60 lık kasaya da 130 dolar vermeye gerek yok.

indirim ve sıcak fırsatlar konusunda olduğundan herkes yorumunu katıyor.Yoksa kasa fabrikaları hakkında siz daha bilgiliyseniz ayrıntılı paylaşırsanız arkadaşları bir daha yanlış yönlendirmemeye dikkat edeyim zamanın varsa ayrıntılı bir başlık açarsanız.

Kesinlikle 6k verikecek bir kasa değil bencede

Şu akvaryumlarla birlikte ekran kartı aparatını versinler artık, herkesi boş boş kazıklıyorlar.
Aparatdan kastın riser kablo ise maalesef çoğu dikey gpu destekleyen kasadan çıkmıyor . Arkadaşın dediği gibi herkes dikey kullanmıyor ama evet onlara maliyeti fazla olmayacağından en azından opsiyon olarak misal 1k farkla riser lı versiyonu filan olabilir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,469
Üyeler
200,415
Son üye
Brkclk8

Geri