Antec CX Series CX300 CX300 ARGB_B 4xARGB Fan ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Antec CX Series CX300 CX300 ARGB_B 4xARGB Fan ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
almayın her hafta 200-300 düşüyor 2k düştüğünde çekelim360mm radyatör destekliyor, tasarımı da güzel. en düşük fiyatta![]()
Antec CX Series CX300 CX300 ARGB_B 4xARGB Fan ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Antec CX Series CX300 CX300 ARGB_B 4xARGB Fan ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
2k düşmez kral ya fena değil bu fiyattan da alıcısı vardıralmayın her hafta 200-300 düşüyor 2k düştüğünde çekelim![]()
2kya düşse de alsak harbi yaalmayın her hafta 200-300 düşüyor 2k düştüğünde çekelim![]()
bana göre normal fiyatında şuan . ben buna ne mesh kasa diyebiliyorum ne akvaryum2k düşmez kral ya fena değil bu fiyattan da alıcısı vardır
XR bence hocamMontech XR mı bu mu ?
doğan görünümlü şahin misalibana göre normal fiyatında şuan . ben buna ne mesh kasa diyebiliyorum ne akvaryum![]()