Kanka davet kodunu nerden görebilirimYaş aralığını görmemişim bayağı saçmaymış evet her 2 tarafa kazandırmadığı için karşılıklı yapalım demiştimde bir işe yaramıyor en iyisi sileyim
Kanka davet kodunu nerden görebilirimYaş aralığını görmemişim bayağı saçmaymış evet her 2 tarafa kazandırmadığı için karşılıklı yapalım demiştimde bir işe yaramıyor en iyisi sileyim
Sadece hat sahibi diye biliyorumvodofone pay e , farklı kartlardan para yatırılıp çekiliyormu yoksa sadece hat sahibinin adına açılmış kartmı olması lazım
Ulaşım hesabıyla işin yok. Ulaşım hesabında sanal kartın oluştuktan sonra n kolay hesabı açıp n kolay sanal kartına 1000+ tl yükle ve harca bu kadar. 1000 + 750 tl hediye bakiye gelecek hesabınahesap açtım beklemeden 1k atıcam ama ulaşım hesabındaki sanal karta mı yoksa n kolay ana hesaba mı atıcam parayı onu anlamadım. Ayrıca bi taktiğiniz varmı bunu nakit olarak alacağımız nerye yatıralım
araştırıyom nasıl nakite çeviririm diyeUlaşım hesabıyla işin yok. Ulaşım hesabında sanal kartın oluştuktan sonra n kolay hesabı açıp n kolay sanal kartına 1000+ tl yükle ve harca bu kadar. 1000 + 750 tl hediye bakiye gelecek hesabına
Hocam çok gereksiz bilgi veriyorsun aldığın satıcıya mi bakıyor adamlarhocam bu alışverişi büyük ihtimalle N Kolay saymaz. kampanya koşullarında belli mcc kodları var bu kapsamdaki kategorilerde alışveriş yaparsanız faydalanabiliyorsunuz sadece. alışveriş yaptığınız yerde satıcı Kahve Dünyası olarak geçiyor ve mcc kodu büyük ihtimalle ya 5441(şekerleme çikolata ve kuruyemiş mağazaları) ya da 5499(Çeşitli ve özel gıda mağazaları)
bu kodlu alışverişlerde kampanyadan yararlanamazsınız. size tavsiyem siparişi iptal edin kampanya koşullarını okuyun ve tekrar uygun kategoride alışveriş yapın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tencere aldım, gelecek parayı da nakit olarak çekmeyi düşünmüyorum bitene kadar ordan harcamak en az uğraştıranı. geçen yıl başka bi bankada buna benzer bi kampanya olmuştu vodafone pay ile çektiğimi hatırlıyorum ama zahmetli biraz. aynı bilgilerle üye olması, atm bulması nakit olarak çekip başka bi karta geri yatırmak vs vs.
Faliyet alan koduna bakıyor.Öyle yazmış MhdeHocam çok gereksiz bilgi veriyorsun aldığın satıcıya mi bakıyor adamlar
İyi de bunlar benim siparişlerimi nasıl görecek? Satın aldığım uygulamaya bakmaz mı sipariş detayına nasıl erişim sağlayacakFaliyet alan koduna bakıyor.Öyle yazmış Mhde
harcamayı n kolay sanal kartla yapıyorsun mcc kodu düzgün se yatırıyorlar işte.İyi de bunlar benim siparişlerimi nasıl görecek? Satın aldığım uygulamaya bakmaz mı sipariş detayına nasıl erişim sağlayacak
Post cihazı mantığıyla çalıştığı için.üzerinden aldığın dükkanın satıcı katagori kodu oluyormuş yazdığı kadarıyla ona göreİyi de bunlar benim siparişlerimi nasıl görecek? Satın aldığım uygulamaya bakmaz mı sipariş detayına nasıl erişim sağlayacak
Bi kampanya yapıyorlar onu da saçma ***** kurallar koyuyor 1300-1400 TL'LİK aldım çikolata geçmese de diğer siparişler için ödeme yapar mı acabaPost cihazı mantığıyla çalıştığı için.üzerinden aldığın dükkanın satıcı katagori kodu oluyormuş yazdığı kadarıyla ona göre
Hocam 2 3 sayfa önce kabul gören mcc kodlarının listesi için link atmışlar yapay zekaya sorun demişlerBi kampanya yapıyorlar onu da saçma ***** kurallar koyuyor 1300-1400 TL'LİK aldım çikolata geçmese de diğer siparişler için ödeme yapar mı acaba