1440p Dizi Film İzlemek

en son reklam olayı gelince iptal ettim netflix aldım cashback falan da var en azından ve daha ucuz en yüksek paketi bile
Hdfilmcehennemi sağolsun hiçbir diziden filmden eksik kalmıyorum. Öyle bir bağımlılık yaptı ki prime video-hbo falan var bende yinede gidip kacaktan izliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hdfilmcehennemi sağolsun hiçbir diziden filmden eksik kalmıyorum. Öyle bir bağımlılık yaptı ki prime video-hbo falan var bende yinede gidip kacaktan izliyorum.
Hayatımda ilk defa internet bağlantısı olup tarayıcısı olmayan bir televizyon kullandığım için netflix almak zorunda kaldım. Bildiğin tüm uygulamalar var ama tarayıcı yok

Hayatımda ilk defa internet bağlantısı olup tarayıcısı olmayan bir televizyon kullandığım için netflix almak zorunda kaldım. Bildiğin tüm uygulamalar var ama tarayıcı yok
Öyle ahlaksız bir televizyon bizde de var telefonun ekranını yansıttım yine para vermedim netfilikşe

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Stremio diye bir program var aylik 100-200 lira gibi bir butceyle 4k dahil film izleyebilirsin, incele.

sözde herkes atatürk milliyetçisi, hale bak atatürk düşmanı disney'e para vermek için en önden gidiyor millet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,478
Üyeler
200,684
Son üye
beaydinay

Geri