Kral sen portakalda vitamin değilken Goodram muhtemelen senin pcye taktığı bileşenleri üretiyordu ama sen bilirsin. Yeni marka diyorsan doğrudur ne diyelim.boş yapma ssd üretmiyorlar ? model olarak yeni testleri yapılmamıs.
Gerek yok.Millet sadece birbirine sallıyor iyi mi kötü konuşan yok gen 4 anakarta alınır mı alınmaz mı
boş bir satın alım olurMillet sadece birbirine sallıyor iyi mi kötü konuşan yok gen 4 anakarta alınır mı alınmaz mı
Ben bilgisayarcıyım gen5 ssd üretmiyorlardı daha yeni 9-10 ay önce girdiler piyasaya kardeşim. gen5 ssdler 2022sonları 2023 başları başladı goodram bu sırada gen4 ten devam etti elinin altındaki gemini midir chat gpt midir oradan yaptığın şirket ceosu araştırmasıyla gelme bana alıntı ile.boş yapma 2013ten beri üretiyorlar biraz internet kullan
model yeni olunca marka yeni olmuyor
Gen4 ana karta alınmaz.Gen 5 zaten şu an uçan kaçan bir sistem oturtamadı çok ısınıyor VS...AMAAA zaten SSD alacak adama alınır..Gen 4 zaten 7kk çünkü lazımsa alın ama 4ten 5 e para verip şu an geçmeye değmezMillet sadece birbirine sallıyor iyi mi kötü konuşan yok gen 4 anakarta alınır mı alınmaz mı
Fiyat çok iyi değil, 7000'e satıyorlardı önceden o zaman bile direkt bitmemişti stokMillet sadece birbirine sallıyor iyi mi kötü konuşan yok gen 4 anakarta alınır mı alınmaz mı
YENİ MARKA yazan sensin kardeşim benim cusu ramlerime laf söyletmem işini veririm haddini bilBen bilgisayarcıyım gen5 ssd üretmiyorlardı daha yeni 9-10 ay önce girdiler piyasaya kardeşim. gen5 ssdler 2022sonları 2023 başları başladı goodram bu sırada gen4 ten devam etti elinin altındaki gemini midir chat gpt midir oradan yaptığın şirket ceosu araştırmasıyla gelme bana alıntı ile.
yeni model yerine yeni marka yazmışım ondanmış meğer .......Millet sadece birbirine sallıyor iyi mi kötü konuşan yok gen 4 anakarta alınır mı alınmaz mı
Ne önerirsin peki 5070 7800x3d sistem 1 tb işini görüyor colorful battle a-x b650m plus anakart varboş bir satın alım olur
Bağcıyı dövme üzümü ye. mal ortada.YENİ MARKA yazan sensin kardeşim benim cusu ramlerime laf söyletmem işini veririm haddini bil