Yks Sayısal 120-130 Bin Örnek Sonuç Atabilirmisiniz

Hessunz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu yıl 12. Sınıfa girdim hedefim 120 ile 130 bin arası varsa atabilecek çok memnun olurum sayısal bölümdeyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu yıl 12. Sınıfa girdim hedefim 120 ile 130 bin arası varsa atabilecek çok memnun olurum sayısal bölümdeyim
2025
tr kaydırma var 36-4 veya 34-6 gelecekti normalde öyle 80k falan geliyordu
1785448551034.webp

tıp için mezun (tyt matı salladım bu arada kesin mezuna kalacağım için)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-31 005726.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-31 005726.webp
    72.1 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Bu nasıl bi sınav reis her şeyi tam yapıp tyt matematikte sallama fikrini nereden çıkardın
50k bile yapsam mezuna bırakcaktım ve matematiği hiç sevmiyom ya bu sene full mat kascam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burjuvaya bak 96 obp e okulda 0 felsefe görmedi galiba
gördüğüm en garip tyt sonucu
felsefe görmedi derken ne anlattın anlamadım

• Beğen
50k bile yapsam mezuna bırakcaktım ve matematiği hiç sevmiyom ya bu sene full mat kascam

felsefe görmedi derken ne anlattın anlamadım
e okulda bildiğin 0 felsefe notu var

Fizik Kimya Biyoloji'de bu kadar iyi olup matematiği zayıf olan ilk defa birini gördüm. Normalde birinin matematiği iyi olur fkb'ye asılırlar. Senin işin daha kolay. Güzelce çalış da seneye güzel bi derece yap maşallah. Ama atman iyi olmamış yapma sakın.

Fizik Kimya Biyoloji'de bu kadar iyi olup matematiği zayıf olan ilk defa birini gördüm. Normalde birinin matematiği iyi olur fkb'ye asılırlar. Senin işin daha kolay. Güzelce çalış da seneye güzel bi derece yap maşallah. Ama atman iyi olmamış yapma sakın.

bilgi sarmalın lti trigo fasikülleri çok çok iyi 10 net getirir

benim
lise başından beri zaten sınıf birincisiydim 9 ve 10. sınıfta tüm notların 100 dü nerdeyse obp nin iyi olması ve mat hariç derslerin iyi olma sebebi de bu 11 ve 12 de saldım kendimi 12 nin 2. döneminden itibaren de mezuna bırakacağımı kesinleştirdim o yüzden sınav öncesi de sınav anında da pek özenmedim sınava

• Beğen
lise başından beri zaten sınıf birincisiydim 9 ve 10. sınıfta tüm notların 100 dü nerdeyse obp nin iyi olması ve mat hariç derslerin iyi olma sebebi de bu 11 ve 12 de saldım kendimi 12 nin 2. döneminden itibaren de mezuna bırakacağımı kesinleştirdim o yüzden sınav öncesi de sınav anında da pek özenmedim sınava
mezuna kesin düşünmeye bir şey demiyom ama çalışmayı bırakmak en büyük hatadır bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,733
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri