2025Bu yıl 12. Sınıfa girdim hedefim 120 ile 130 bin arası varsa atabilecek çok memnun olurum sayısal bölümdeyim
Bu nasıl bi sınav reis her şeyi tam yapıp tyt matematikte sallama fikrini nereden çıkardıntıp için mezun (tyt matı salladım bu arada kesin mezuna kalacağım için)
burjuvaya bak 96 obp e okulda 0 felsefe görmedi galibatıp için mezun (tyt matı salladım bu arada kesin mezuna kalacağım için)
50k bile yapsam mezuna bırakcaktım ve matematiği hiç sevmiyom ya bu sene full mat kascamBu nasıl bi sınav reis her şeyi tam yapıp tyt matematikte sallama fikrini nereden çıkardın
felsefe görmedi derken ne anlattın anlamadımburjuvaya bak 96 obp e okulda 0 felsefe görmedi galiba
gördüğüm en garip tyt sonucu
e okulda bildiğin 0 felsefe notu var50k bile yapsam mezuna bırakcaktım ve matematiği hiç sevmiyom ya bu sene full mat kascam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
felsefe görmedi derken ne anlattın anlamadım
Fizik Kimya Biyoloji'de bu kadar iyi olup matematiği zayıf olan ilk defa birini gördüm. Normalde birinin matematiği iyi olur fkb'ye asılırlar. Senin işin daha kolay. Güzelce çalış da seneye güzel bi derece yap maşallah. Ama atman iyi olmamış yapma sakın.50k bile yapsam mezuna bırakcaktım ve matematiği hiç sevmiyom ya bu sene full mat kascam
benim mie okulda bildiğin 0 felsefe notu var
bilgi sarmalın lti trigo fasikülleri çok çok iyi 10 net getirir50k bile yapsam mezuna bırakcaktım ve matematiği hiç sevmiyom ya bu sene full mat kascam
felsefe görmedi derken ne anlattın anlamadım
benimbenim mi
Fizik Kimya Biyoloji'de bu kadar iyi olup matematiği zayıf olan ilk defa birini gördüm. Normalde birinin matematiği iyi olur fkb'ye asılırlar. Senin işin daha kolay. Güzelce çalış da seneye güzel bi derece yap maşallah. Ama atman iyi olmamış yapma sakın.
lise başından beri zaten sınıf birincisiydim 9 ve 10. sınıfta tüm notların 100 dü nerdeyse obp nin iyi olması ve mat hariç derslerin iyi olma sebebi de bu 11 ve 12 de saldım kendimi 12 nin 2. döneminden itibaren de mezuna bırakacağımı kesinleştirdim o yüzden sınav öncesi de sınav anında da pek özenmedim sınavabilgi sarmalın lti trigo fasikülleri çok çok iyi 10 net getirir
benim
mezuna kesin düşünmeye bir şey demiyom ama çalışmayı bırakmak en büyük hatadır bencelise başından beri zaten sınıf birincisiydim 9 ve 10. sınıfta tüm notların 100 dü nerdeyse obp nin iyi olması ve mat hariç derslerin iyi olma sebebi de bu 11 ve 12 de saldım kendimi 12 nin 2. döneminden itibaren de mezuna bırakacağımı kesinleştirdim o yüzden sınav öncesi de sınav anında da pek özenmedim sınava