Sıfır Fiyatına AMD Ryzen 7 9800x3d Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhabalar sahibinden üzerinden bu işlemciyi gördüm kapalı kutu itopyadan alınmış kutusu bile açılmamış yaklaşık 20.000tlye anlaştık param güvende de olunca toplam 21 bin TL'ye denk geliyor acaba bu işlemciye bu kadar para verilir mi anakartımı yeni aldım gigabyte x870 aorus bir de bu islemciyi alayım kadro tam olsun diyorum bana yardımcı olursanız sevinirim uzun yıllar kullanabilir miyim?

Arkadaşlar merhabalar sahibinden üzerinden bu işlemciyi gördüm kapalı kutu itopyadan alınmış kutusu bile açılmamış yaklaşık 20.000tlye anlaştık param güvende de olunca toplam 21 bin TL'ye denk geliyor acaba bu işlemciye bu kadar para verilir mi anakartımı yeni aldım gigabyte x870 aorus bir de bu islemciyi alayım kadro tam olsun diyorum bana yardımcı olursanız sevinirim uzun yıllar kullanabilir miyim?
O fiyata bence alma akşam gaming gecesi kapsamında 19k ya düşüyor ama Tray işlemci tabii ki de ama işlemciler kolay bozulan bir parça olmadığı için sorun edilmez. İşlemciye gelecek olursak en iyi, oyun işlemcilerinden biri seni uzun yıllar götürür fiyatını da hakediyor kesinlikle. 4000 TL daha fazla verip(Kutulu) 6 ay 0 vade ile de alınabiliyor.

yani şuan 22 bin TL'ye denk geldi param güvendeyle ona tam 20 bin tl kalması icin 1.000 kesiyor p.güvende inanılmaz şaşırtıcı... kutulu almak daha iyi değil mi?

yani şuan 22 bin TL'ye denk geldi param güvendeyle ona tam 20 bin tl kalması icin 1.000 kesiyor p.güvende inanılmaz şaşırtıcı... kutulu almak daha iyi değil mi?
Ben mesela r9 9900x kutulu aldım 14k ya 2. el 7 ay daha garantisi vardı ama amacım kutulu almka değildi inanılmaz uyguna bulduğum için aldım 0 fiyatı çünkü 24-25k tray hali de 19-20k

Zaten bir firmadan alsan aynı paraya gelecek ve senin adına faturalı olacak ne gerek var?

Zaten bir firmadan alsan aynı paraya gelecek ve senin adına faturalı olacak ne gerek var?
20 ye bırakıyor açıkçası suanda kapalı kutu itopya değişim ürünü 3 yıl garantisi varmış ya açıkcası 20 bin iyi fiyat geldi 5 bin daha fazla vermek istemiyorum siz ne yapardınız?

Sıfırından daha pahalı

sakın almayın hocam cuma geceleri gamegecesinde o fiyattan veriliyor zaten

Aynı işlemciyi takip ediyorum. Amazonda 9 taksit kampanyası bekliyorum. İkinci el sıfır olanları bence 17-18 olmalı, anlık kampanyalarla mağazalarda 19-20 ye tray bulunabiliyor üstelik taksitli seçeneklerle.

20 ye bırakıyor açıkçası suanda kapalı kutu itopya değişim ürünü 3 yıl garantisi varmış ya açıkcası 20 bin iyi fiyat geldi 5 bin daha fazla vermek istemiyorum siz ne yapardınız?
Ne yapmanız gerektiğini mesajımda belirttim zaten herkes de aynı fikirde. Kısa ve net kesinlikle alınmamalı

Hocam nedenini soruyorum vatanbilgisayarda bu ürünün kapalı kutusu 30 küsürden satılıyor 19 bin kapalı kutu icin cok fiyat mı ya da, troy mu almam lazım

ilana bakın açıkcası bende şaşırdım herkesin böyle demesine

21 bin TL'ye denk geliyor acaba bu işlemciye bu kadar para verilir mi anakartımı yeni aldım gigabyte x870 aorus bir de bu islemciyi alayım kadro tam olsun diyorum bana yardımcı olursanız sevinirim uzun yıllar kullanabilir miyim?

2K ve 4K oynayacaksan verilmez. 1080p valo cs verilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,483
Üyeler
200,423
Son üye
FOURDAYDREAMER

Geri